6 mooiste mamasieraden van Kaya Sieraden

Toen ik zwanger was dacht ik erover om een tatoeage te nemen. Ik vond een baby’tje zo speciaal dat ik dat wel wilde vereeuwigen. Toen Gijs eenmaal geboren was dacht ik daar toch wat anders over, een tatoeage was toch niks voor mij. Een aantal mooie mamasieraden waren meer geschikt. 

Armband

Voor Kerst vorig jaar heb ik een mooi armband gekregen met ‘Gijs’ naam erop. Het is een heel simpel sieraad met Swarovskisteentjes. Perfect! Ik draag hem elke dag en het is mij erg dierbaar. Ik denk dat elke mama zo’n sieraad wel mooi zou vinden. De mooiste sieraden staan op een rijtje.

 

De mooiste mamasieraden van Kayasieraden.nl

 

Zilveren Stamboom ketting ‘Multi ​​familie’

 

Ik denk dat dit een ontzettend mooie ketting is voor bijvoorbeeld een oma met heel veel kleinkinderen. Mijn eigen oma heeft zelf een armband met bedels van haar kleinkinderen. 


Zilveren ketting met geboortestenen ‘Full of Love’

Als ik mama zou zijn van meerdere kinderen zou ik deze wel willen hebben. Met die geboortestenen vind ik ook wel mooi. Gijs is van augustus en zijn geboortesteen is dus ‘peridot appeltjesgroen’.


Zilveren Infinity Armband ‘voor altijd bij me’

 

Stel dat je mij heel lief vindt of je vindt mij een goede blogger en je wilt dat graag uitdrukken in een cadeautje dan doe mij deze maar 😛


 

 Zilveren Ketting ‘Swarovski Birthstone Disk’

Ook met zo’n mooi geboortesteentje. Zo simpel maar toch zo mooi. 


Zilveren armbanden set ‘Cute Balls’

Dit zou ik wel willen dragen samen met Gijs. Zo’n moeder en zoon armband. Dan kan iedereen zien dat wij bij elkaar horen. Haha mijn man ziet me alweer aankomen.

 

 

Mom & Me kettingen ‘Infinity Pink’ met hartje

Als ik toch een dochter zou hebben dan zou ik deze zeker kopen. Prachtig toch? Alleen die dochter, die heb ik nog niet..Over Kayasieraden

Tanja is zelf mama en eigenaar van de sieradenwebshop. Ze wilde een betaalbaar kindersieraden merk ontwikkelen. Niet van hout of plastic, maar gemaakt van échte materialen zoals edelsteen, kristallen en zoetwaterparels. Mét bijpassende mama sieraden, en dat is gelukt! Oja en per sieraad doneert ze ook nog een gedeelte naar een goed doel. Dat klinkt goed. Meer weten? Kijk op www.kayasieraden.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kayasieraden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.