5 x waarom ik echt geen ‘perfect mommy’ ben

Op social media lijkt soms alles zó leuk en gezellig. Maar echt mensen, ik ben geen perfect mommy.

 

geen-perfect-mommy

  1. Ik verwen mijn kind veel te veel

Onder het mom van ‘een leuk dealtje op marktplaats gescoord’ of ‘gekregen bij een leuke samenwerking’. Hoe je het ook wend of keert ik verwen hem. Mijn eigen domme dikke schuld. Maar.. (altijd een maar) ik probeer er nu wel op te letten. Helemaal nu de peuter van alles begint te beseffen.

 

2. Ik heb soms geen zin om met mijn kind te spelen

Ik probeer het echt. Maar het is zo vreselijk SAAI!! Ik vind het niet leuk, ik vind het stom en ik val er van in slaap. Sorry mijn lieve kind. Mama speelt liever met papa .. Niet met auto’s of treinen.

 

 

 

3. Als ik Gijs ’s morgens hoor wil ik er nog niet uit

Neee.. Mama is nog zo moe. Ga slapen alsjeblieft!! Er zijn dus blijkbaar moeders die voordat hun kind wakker is al van alles gaan doen? Ik snap dat niet. Het liefst zou ik elke vrije dag uitslapen tot een uurtje of 10. Daarom baal ik soms als ik Gijs al hoor rond een uurtje of 7. Sorry .. ?

 

 

4. Ik zit soms te veel op het kleine schermpje

Ik probeer echt maar dan ook echt daar wat aan te doen. Maar ik weet dat ik hem veel te veel pak. Vooral als ik een bepaalde mail verwacht dan kan ik echt wel om de paar minuten kijken. Niet echt een goed voorbeeld. I know it!

 

 

5. Ik eet stiekem chocola in de kast

Ik probeer Gijs een gezonde levensstijl aan te leren en zit zelf stiekem chocola te eten in de kast. Lekkah bezig meid! I know.. Very, very quilty

 

 

En nu jij! Wanneer ben jij niet zo’n perfecte mama?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.