10 redenen om blij te worden van de winter

ik-hou-van-de-winter

Zijn jullie al klaar voor de winter? Of vinden jullie dit kille en koude weer om te janken. Ik soms wel hoor! Ik geef je 10 redenen om blij te worden van de winter.

 

ik-hou-van-de-winter

 

10 redenen om blij te worden van de winter:

 

Sneeuw & ijs

Als er voor de eerste keer in het jaar sneeuw valt wordt ik zo blij als een kind. Ik ben echt zo iemand die dan met mijn kind naar buiten gaat om te spelen in de sneeuw. Vroeger bouwde ik complete iglo’s van sneeuw en was ik daar de hele dag. Om over schaatsen nog maar niet te praten. Schaatsen vind ik echt superleuk! Kan niet wachten tot het weer zover is.

 

Houtkacheltje aan

Nu hebben wij nog geen houtkachel, sterker nog wij krijgen een pelletkachel . Maar het lijkt me zo heerlijk dat als het buiten koud en kil is lekker bij zo’n kacheltje te zitten. Boekje erbij, dekentje over, I love it!

 

Feestdagen

Natuurlijk mogen Kerst en oud & nieuw niet in dit rijtje ontbreken. Ik hou er echt van. Ik vind de feestdagen met zo’n kleintje erbij nog leuker worden.

 

Pantoffeltjes aan

Vroeger had ik van die hele foute dierenpantoffels. Tegenwoordig ga ik voor van die lekkere warme sloffen of sokken. Maar heerlijk hoor! Daar kan ik de hele dag wel in lopen.

 

ik-hou-van-de-winter

 

Winteroutfit

Zomeroutfits zijn ook leuk maar winteroutfits kunnen net wat meer verhullen en zijn gewoon erg leuk. Zo’n soort vest van Esprit  is zo heerlijk warm maar toch stylish, je kunt zoiets overal bij combineren. Een paar stoere boots eronder en klaar.

 

Vroeg donker

Ik ben toch niet de enige die dat wel heel erg lekker vindt. Gordijntjes dicht, kaarsjes aan en lekker op de bank ­čÖé

 

Kerstvakantie

Als juf mag ik niet klagen over mijn vakanties en dat doe ik ook niet maar de kerstvakantie is na de zomervakantie mijn favoriete vakantie. 2 weekjes is lekker lang en leuke feestjes tussendoor.

Leestip: Ons avontuurtje huizen kijken met een peuter

 

Hot choco

Je kunt natuurlijk een pak chocomel lostrekken maar als je echt uit wil pakken kun je ook zo’n heerlijke variant van ‘Brenda kookt’ warme chocolademelk met speculaaskruiden maken. Lijkt me echt heerlijk!

 

Joggingpakkie

Als ik thuis kom uit mijn werk is het eerste wat ik doe mijn haar vast maar gelijk daarna een joggingvest aan. Lekkah lekkah!

 

Winterfood

Nu houd ik echt niet van al het wintervoedsel hoor maar een lekker bakkie erwtensoep vind ik echt heerlijk!

 

Hou jij ook zo van de winter? Of mag het jou niet snel genoeg voorbij zijn?

 

 

* Dit artikel bevat gesponsorde content.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.