10 dingen die je niet van mij weet – Elkeblogt

elkeblogt

Sommige dingen heb ik het niet zo vaak over. Die zijn niet persé geheim maar die komen niet zo vaak ter sprake. Maar misschien vind je het wel leuk om te lezen.

 

elkeblogt

 

10 dingen die je niet van mij weet

 

I <3 crackers

Ik en Gijs zijn verslaafd aan crackers. Het liefst van die cracottes. Ik eet minstens 6 op een dag.

 

Ik hou van alleen zijn

Ik vind het héérlijk dat als Gijs ’s avonds op bed ligt dat ik dan alleen ben. Mijn man werkt als kok en is dus veel weg ’s avonds. Nee joh, het begint me juist te kriebelen als Jan veel vrij is. Dan wil hij van die stomme dingen kijken als ‘voetbal international’ en dat soort onzin. Nee laat mij maar lekker alleen op de bank liggen, even rust om me heen. Heerlijk!

 

Op mijn werk sta ik bekend als ‘de opruimer’

Niet omdat ik persé alles constant maar opruim maar wel omdat ik alles netjes wil hebben. De berging heb ik strak ingedeeld en dat wil ik zo houden. Dat weten ook al mijn collega’s haha!

 

Ik word bijna standaard te jong ingeschat

Ik ben 28 maar ik moet regelmatig mijn ID laten zien. Mensen geloven simpelweg niet dat ik 28 ben. Ze schatten mij 20. Als ik zeg dat ik moeder ben en getrouwd ben vallen ze bijna om van verbazing.

 

Ik haat sporten

Ik zal echt nooit voor de lol bij een teamsport gaan. Ik haat het dat ik dan ergens aan verplicht ben. En je zult mij ook niet snel in de sportschool vinden. Wat ik dan nog wel eens leuk vind om te doen is schaatsen of skeeleren. Maar daar houdt het dan mee op.

 

Ik was echt geen leuke tiener

Nee ik was niet gewoon een klein beetje brutaal, ik was een monster!

 

 

Ik ben al 11 jaar bij Jan

Toen ik 17 was kwamen Jan en ik bij elkaar. Ik ben dus al bijna de helft van mijn leven bij Jan. O nee das een beetje overdreven. Maar wel 1/3.

 

Ik ben een beetje verslaafd aan bloggen

Ik denk regelmatig: deze week doe ik een beetje rustig met bloggen. Maar dan heb ik zoveel ideetjes of kansen op leuke samenwerkingen dan heb ik er al helemaal weer zin in. Maar eigenlijk kost het me gewoon te veel tijd.

 

Ik let op wat ik eet

Als ik constant maar eet wat ik wil of waar ik zin in heb dan groei ik echt dicht. Ik moet er dus echt op letten. Tja, doe je niks aan.

 

Mensen denken dat ik heel lief en rustig ben

Maar dan komt de real me tevoorschijn mwuahaha!

 

 

 

2 Comments

  1. Wat leuk dat jullie ook al zolang samen zijn. Hier ook een hekel aan sporten!
    Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.