Wat vindt de man eigenlijk van dat geblog?

eterna-overhemd

Ik vind het best!

“Ik vind alles best maar als je er stress of gedoe van hebt dan stop je er mee.” Dat was 3 jaar geleden het antwoord op mijn ideeën van een eigen blogsite. Dat ik jaren later een eigen bedrijfje van heb gemaakt dat kon hij ook niet voorspellen. Inmiddels zijn we 3 jaar later en heeft mijn man ook te dealen met mijn uitgelopen hobby.

Zucht!

Ik zie hem gewoon intern zuchten als ik weer eens heel enthousiast aan het praten ben over een leuk idee voor een blog of een te gekke samenwerking. Hij zegt het misschien niet hardop maar het interesseert hem allemaal niks dat vrouwengeneuzel. Hij vindt het leuk voor mij hoor, daarom luistert hij braaf maar interessant is anders. Mensen vragen wel eens of ik zijn vrouw ben. Nou dat vindt hij ook maar vreemd. We hebben verder geen harde afspraken gemaakt. Als ik een foto van hem heb die ik graag wil gebruiken dan vraag ik of het oké is. En verder laat hij mij mijn gang gaan. Hij weet dat ik de privacy van Gijs heel belangrijk vind.

Cadeautje voor papa

Maar het zijn echt niet alleen nadelen hoor. Soms heb ik een leuke samenwerking waar ook voor hem voordelen aan zitten. Zo kreeg hij van Hemd voor hem een mooie blouse voor Vaderdag. Nou dan klaagt ie ook niet hoor 😉 Alleen op de foto gaan is niet zijn hobby. Maar zeg nou zelf, hij staat er mooi op 😀

Hemd voor hem

Bij Hemdvoorhem.nl kun je zo ongeveer alle overhemden van de bekende merken kopen. In elke prijsklasse is er wel een overhemd te verkrijgen. Van pimpelpaars tot een oranje overhemd. Jan koos voor een witte overhemd van het merk ETERNA. Dit overhemd zit zoals je ziet perfect. De blouse zit mooi en is gemaakt van Zwitsers katoen. En het mooiste? Het is strijkvrij en kreukvrij!!

*Samenwerking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.