Stom stom Kruidvat!

Ik moet dit gewoon even kwijt. Wat is de Kruidvat een stomme winkel!

 

Vanwaar de ergernis?

Nou, meestal kan ik de Kruidvat wel aan maar gisteren was echt de druppel. Wat een stomme winkel is dat zeg! Ik erger me dood in die hele winkel. Na 2 minuten wilde ik alweer naar buiten. Ik zet de ergernissen allemaal op een rijtje.

1. Te weinig personeel

Laatst kwam ik voor pampers in de Kruidvat, zijn ze daar altijd in de aanbieding eigenlijk? Maar in ieder geval ze waren op in de stelling. Nu kan dat natuurlijk gebeuren maar ik zocht dus iemand die mij kon helpen. Nu waren er in die hele winkel 2 werknemers te vinden. Ze waren allebei te druk om mij te helpen dus moest ik eerst in de rij staan wat al iets van 5 minuten duurde en daarna moest ik nog wachten tot iemand de luiers voor mij kon halen. 

Oja en heb je eindelijk al je spullen verzameld moet je ook nog 10 minuten in de rij wachten, grrr..

 

 

2. OVERAL ROMMEL!!

Gisteren was ik met de buggy, ik knalde serieus overal tegenaan. Die gangpaden zijn veel te smal en dan staat er ook nog allerlei rommel in die gangpaden. Ik had echt zin om gewoon die dozen aan de kant te schoppen. Zo irritant!

 

3. Chagrijnig personeel

Misschien is het alleen bij de Kruidvat in mijn dorp maar die mensen zijn echt superchagrijnig. Ze lopen volgens mij allemaal rond met een burn-out want ze hebben allemaal zo’n paniekerig stemmetje en hebben constante angst in de ogen. Gisteren vroeg ik dus heel beschaafd of er ook korting op de speelgoed zat kreeg ik als antwoord: “nee dat was vorige week”. Nu lijkt dat een redelijk net antwoord maar ze zei het echt op zo’n zuchtende manier. Om gek van te worden!

Hè, dat lucht op zeg. Maar ik hoor je denken, wat doe je daar dan? Als dat zo’n irritante winkel is ga je er toch niet heen? Nee, dat zou ik ook eigenlijk niet moeten doen. Maar ze hebben gewoon echt goede aanbiedingen. Gelukkig kun je tegenwoordig ook online bestellen en verzenden ze het vanaf € 50,- gratis. Stel dat ik shampoo moet hebben dan koop ik gewoon 30 flessen shampoo om maar te voorkomen dat ik naar die irritante winkel moet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.