Picknicken met de pakjes van Dixap

Ben jij een papa of mama van een dreumes of peuter? Lees dan snel even door want Gijs en ik mochten de nieuwe pakjes van Dixap uitproberen. We gingen er mee picknicken + ik geef je nog meer picknickideetjes. 

 Leestip: Waar ik mij soms een heel klein beetje voor schaam

Picknicken

Mijn man haat het, I love it! Voor Gijs er was deden we dat dus nooit en dat terwijl het me zo gezellig leek. Nu met mijn mini-me doe ik dat dus regelmatig. Niet altijd uitgebreid hoor, gewoon bij de speeltuin. Wat lekkers mee en wat drinken, niemand die ons wat doet! Gijs speelt lekker in de speeltuin en ik lig op mijn kleedje te relaxen. 

Picknickideetjes

 Je kunt natuurlijk gewoon wat brood in fruit in de tas gooien maar het is wel net zo leuk om iets lekkers te maken. Wat dacht je van lunch on a stick,uiteraard met eigen invulling van beleg ­čśë Of deze watermeloen op een stokje. Of ga je voor deze lekkere pannenkoekjes met aardbeien. Of ook zo lekker, een worstje op een stokje. Volgens mij zijn dit simpele, makkelijk maar vooral lekkere ideetjes voor een leuke picknick.

Kleine pakjes van Dixap

Waarschijnlijk ken je Dixap wel, die grote flessen ingedikt sap. Ik was al fan. Maar nu hebben ze iets nieuws. Kleine pakjes drinken. In de pakjes zit 125 ml, lekker klein dus. Ook hebben de pakjes een anti-lek rietje. Je kunt het pakje ondersteboven houden zonder dat het lekt. De pakjes zijn gevuld met kant-en-klare Dixap. Ze zijn met veel water aangelengd. De pakjes bevatten fruit en verder niks. Geen toegevoegde suikers, zoetstoffen of kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Perfect voor de kleine dreumes/peuter. Benieuwd waar de pakjes te koop zijn? Kijk dan hier.

Dit artikel bevat gekregen artikelen, wel is dit mijn eerlijke mening ­čÖé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.