Mijn favorieten van Juwelo

Ken je juwelo.nl? De online juwelier met voordelige sieraden met echte edelstenen. Ik zet mijn favorieten op een rijtje. Ik vertel je over geboortestenen en laat mijn favorieten zien.

 

Geboortesteen

Edelstenen zijn bijzonder, naast dat ze mooi zijn geloofden mensen vroeger (en soms nog steeds) dat ze speciale krachten bevatten. Nu weet ik persoonlijk niet of dat waar is maar ik vind het idee van een geboortesteen wel ontzetten mooi. Benieuwd welke steen hoort bij de geboortemaand van jouw kind? Klik dan hier. Zo is Gijs geboren in de maand augustus en daar hoort de steen ‘Peridoot’ bij. Een mooie groenige steen die ik best wel zou willen dragen (hint, hint). Mijn favorieten bevatten dus ook allemaal deze mooie steen. 

Kruisje

Deze hanger zou ik echt wel willen hebben. Prachtige kleur ook die steentjes.

No Title

No Description

Oorbellen

Deze oorbellen met deze edelsteentjes zijn maar €19,-. Ik wil ze!

 

Ring

Deze ring maakt de outfit denk ik helemaal af. 

 

Astrologie

Volgens sommigen is het beter om te kijken naar je sterrenbeeld en niet je geboortemaand de beste manier. En als ik dan hier kijk naar het sterrenbeeld van Gijs wat ‘Leeuw’ is dan hoort daar de zwarte steen ‘Onyx’ bij. Eigenlijk vind ik die steen ook wel erg mooi. Hier mijn favorieten.

Hanger

Deze hanger vind ik eigenlijk wel ontzettend mooi. Goed te combineren ook. Ook is deze maar € 29,-. Goed te doen voor een echte edelsteen.

Ring

Deze ring is wat opvallender maar zou ik ook best willen dragen hoor. 


Over juwelo.nl

Juwelo is de online juwelier met echte edelstenen voor een betaalbare prijs. Ze hebben meer dan 550 edelsteen soorten in alle kleuren, maten, designs enz. die je maar kan bedenken! De herkomst en kwaliteit is gegarandeerd. Juwelo.nl is al groot in andere landen als Duitsland en Groot-Brittannië en heeft de ambitie om groot te worden in Nederland. Ik ben in ieder geval enthousiast. 

 

Ik ben benieuwd, welke edelsteen zou jij wel willen dragen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.