Verjaardagstaart bakken met de bakmix van home made

Je kunt natuurlijk zelf een recept opzoeken maar als je niet zo’n keukenprinses bent kan ik me voorstellen dat dat best spannend kan zijn. Ik probeerde de nieuwe feesttaart confetti met een bakmix van home made. En laat jullie zien hoe het is gegaan. Moest lukken toch? 

bakkerdebak

Naast dat het bakken heel erg simpel was, was het ook nog eens gezellig (en lekker). Een prima activiteit voor op de druilerige zondag. Het was gewoon zo gezellig om dit samen met Gijs te doen. Ik wil eigenlijk proberen om dit soort dingen vaker met hem te doen. Het makkelijke is ook nog eens dat je alleen maar water hoeft toe te voegen. Klinkt goed toch? Dat was het ook. De aanwijzingen op de verpakking zijn goed te volgen en ik denk dat iedereen dit moet kunnen maken met deze bakmix van home made. 

 Het resultaat

Wat mij betreft mag het resultaat er zijn. Dit kun je volgens mij heel goed voorschotelen aan je verjaardagsgasten, een visite of eet hem lekker zelf op. Oja, hij is echt ook nog eens onwijs lekker! 

Mijn favorieten


Brownies
Naast deze lekkere feesttaart heb ik nog meer favorieten. Zo zijn deze brownies echt HEER-LIJK. Ik heb deze al meerdere keren gekocht en binnen 5 minuten heb je deze home made bakmix in de oven staan. Echt een aanrader dus!

Kokosmakronen
Deze makronen zijn nieuw. Ik mocht ze laatst proberen en ze zijn toch een potje lekker. En weer zo simpel om te maken. Deze ga ik zeker nog vaker kopen. Lekker voor bij de koffie of als je als je gewoon ontzettend veel zin hebt in zoetigheid. d

Meer weten over de recepten van Home Made, de nieuwste producten of ben je benieuwd welke produtcten ze nog meer hebben? Kijk dan snel op de website

* Dit artikel bevat gesponsorde content maar bevat wel mijn eerlijke mening.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.