Door Marjolein: Een feestje

Zoals elke maand deelt Marjolein haar blog met ons op de eerste zaterdag van de maand. Vandaag een extra leuke blog want ze heeft namelijk een winactie. Ook neemt ze ons mee in de voorbereidingen voor Sinterklaas en Kerst. Benieuwd? Lees dan snel verder.

 

Een Feestje

De donkere dagen breken weer aan. De klok is inmiddels alweer een week verzet waardoor het eerder donker is. Heerlijk vind ik. Gezellig knus weer kaarsen aan.  Ik vind het alleen wel spannend om kaarsen aan te hebben met een drukke, ondeugende, eigenwijze peuter in huis.

Dat het inmiddels alweer november is betekent ook dat de gezellige tijd van Sinterklaas en Kerst er weer aankomt. Iets waar ik ieder jaar weer naar uitkijk, maar in januari ook wel weer klaar mee ben.

De voorbereidingen treffen zullen dit jaar voor het eerst anders zijn. Onze baby is inmiddels een peuter. Kochten wij vorig jaar nog een leuke loopkar omdat zij er toch nog niets van begreep hebben wij dit jaar besloten om toch cadeaus te gaan kopen en Sinterklaas te gaan vieren. En natuurlijk ook kerst.

Eerst de Sinterklaas inkopen doen. YES, zoals ieder jaar vier in Sinterklaas ook met mijn vriendinnetjes uit Arnhem. Steef & Sanne ken ik nu ruim 9,5 jaar. (volgend jaar een jubileumfeestje, meiden haha) Ieder jaar vieren wij al samen sinterkerst. Voor 20 euro per persoon halen wij cadeaus en maken er dan een echt feestje van. Dit jaar mag Lauren het ook mee vieren. Ik vind het geweldig. Ook vieren wij Sinterklaas bij mijn ouders. Daar hebben we afgesproken dat ieder voor het eigen kind een cadeautje koopt en van oma krijgen ze dan een pyjama. Die kids worden zooooooo verwend. Niet normaal. En dan nog thuis. Gezellig om 5 december zelf gaan we het met mijn vriend zijn familie vieren. Ook dan kopen wij natuurlijk wat leuks voor Lauren.

Wij zullen naar de intocht in Enschede gaan, ook even naar Landal Aelderholt (Aalden) naar de zwarte pieten kijken, en misschien nog wel op meer plekken. Heb jij een leuke tip?

En dan hebben we het nog niet over de Kerst gehad. Oeps. Ik heb nog geen idee hoe onze Kerst er uit zal zien. In ieder geval zetten wij onze kerstboom op. Wij hebben sinds 2 jaar een neppe kerstboom. Ik ben er super blij mee want nu met een kleintje en een hond ben ik al zo druk met schoonmaken. Scheelt weer een heleboel naalden opzuigen.

Samen met Lauren hoop ik leuke knutsels te kunnen maken en onze boom mooi op te tuigen. Ook zullen papa en ik afzonderlijk van elkaar met Lauren op stap gaan en cadeautjes voor elkaar kopen. Dat is een traditie en nu Lauren er is is dat een leuk idee om samen met haar te gaan doen.

Ik kijk enorm uit naar de feestdagen. En jij? Heb jij er ook zo’n zin in?

Winnen

Misschien krijg jij met deze leuke winactie er NOG meer zin in want ik geef iets leuks weg.

Sinds de zomer ben ik begonnen met het verkopen van leuke spullen. Ik heb een instagram account aangemaakt en daarop staan foto’s van spullen die ik verkoop. Nog niet van alles. Binnenkort krijg ik nog meer leuke spulletjes binnen en daarom wil ik mijn account een beetje promoten.

Wat kun je winnen?

Een leuk sterrenlampje of oogjes voor op de kinderkamer. Het lampje kunnen ze zelf vasthouden. Kun je niet wachten en wil je hem al eerder? Bestellen doormiddel van een privéberichtje mag altijd!!!

Wat moet je doen?

  1. Kom mij volgen @marjo_leinn @ uk_kado 
  2. Deel de foto die ik op mijn instagram account heb gepost met #ukkadosinterkerst
  3. Tag 2 vrienden/vriendinnen die dit ook leuk zouden vinden!
  4. Eind november maak ik de winnaar bekend en zo heb jij een leuk cadeautje voor de kleine!

Dit is iets wat ik zelf heb bedacht. En ik kies zelf wie er heeft gewonnen. Ik controleer ook echt of je alles hebt gedaan wat ik hierboven heb genoemd. Heel veel succes, liefs

Zooooooo dat was hem weer.

 

Leuk dat je het hebt gelezen.

Liefs

Marjolein

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.