Door Marjolein: Druk, verbouwing & feestdagen

Even geen blog van mij begin november. Ik had en heb het eigenlijk nog steeds erg druk.
Zoals jullie weten, misschien wel zien op instagram, zijn wij thuis bezig met een verbouwing aan ons huis. Dat vraagt veel tijd en flexibiliteit van ons. Het sloopt mij totaal en ik geloof dat mijn vriend er nu ook wel klaar mee is.

 

 

Verbouwen

9 oktober is het allemaal begonnen. Het is nog niet af, maar het einde is in zicht. Nog even doorbijten dus.
We hebben inmiddels al 3 weken geen vloer meer. Lekker stoffig alles is ook in een no time wit. De beneden wc is ook al een hele tijd weg dus als er visite komt en die moet naar de wc moet boven alles toch netjes zijn. En ga zo nog maar even door. Ook hebben wij 3 avonden buiten de deur gegeten. Lauren zag dit als een feestje, maar ik vond het niet fijn. Niet dat ik niet ergens anders wil eten of wil vragen of we bij mijn schoonouders konden eten. Uit het werk thuis komen en rustig thuis zitten in je eigen huis, nee dat zat er even niet in.Het is nu zaterdagavond terwijl ik deze blog schrijf en ik heb een avondje heerlijk voor mijzelf. Ik zit achter de laptop bezig met de blog en ben bezig met het bijwerken van het fotoboek van Lauren. Heerlijke ontspanning. Ik hoef ook even niet aan de studie te werken. Dat heb ik voor morgen op de planning staan.

 

 

Feestdagen

Deze maand staat in het teken van Sinterklaas. HEERLIJK. Ik vind november en december hele leuke maanden. Het klinkt zo gek, maar sinds ik zelf moeder ben vind ik Sinterklaas weer heel erg leuk. Dit jaar beleeft Lauren het ook allemaal wat meer dan vorig jaar. Ik zie haar enorm genieten. Ze geeft zo nu en dan aan dat het spannend is en dat ik haar op moet tillen, maar na een paar minuten ontdooid ze en wil ze het liefst de hele tijd bij sint en piet staan.

 

Wat haal je voor Sinterklaas?

Ik vond het best lastig omdat Lauren al om komt in het speelgoed. Nu hebben wij bedacht om het speelgoed wat ze heeft uit te zoeken en op marktplaats te gaan zetten zodat er andere kindjes blij gemaakt kunnen worden.
Lauren had al duidelijk in haar hoofd wat er moet komen en had haar lijstje snel klaar. In het grote Sinterklaasboek die op de mat viel had ze dan alles zo uitgezocht. Alles is binnen en staat op zolder.
We hebben via marktplaats het keukentje van Ikea voor 35 euro gescoord! En hij ziet er nog uit als nieuw. Ook krijgt ze een winkeltje en allemaal winkelaccessoires. Ze wilde ook graag een badje voor haar pop en allemaal bakspullen. Die kochten we bij de Intertoys al in oktober toen ze een kortingsavond hadden. Echt ideaal. Zo hebben wij toch heel wat bespaard. Ook nog een Woezel en Pip step en een koffiezetapparaat bij de Kruidvat. De familie doet allemaal ook mee. Dit krijgt ze dus echt niet van ons alleen.

 

 

Schoen zetten

Lauren mag 2- 3 keer per week haar schoen zetten. Bij de Wibra en Zeeman hadden ze in de folders allemaal leuke betaalbare schoencadeautjes staan. Zo hebben wij allemaal leuke cadeautjes gescoord. Perfect.
Stempelstiften, chocolademunten, glitterlijm, nieuw badpak, sloffen en een M & M staf.
Hoe vaak mogen Julie kindjes hun schoen zetten? En wat hebben jullie voor je kindjes als schoencadeaus gekocht? En kopen jullie alles nieuw of ook tweedehands?

 

Meer blogs lezen van Marjolein?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.