De leukste enkelbandjes draag je in de zomer, waar let je op?

Enkelbandjes zijn een must have in de zomer! Vrouwen dragen dan open schoentjes en rokjes, waardoor het been bloot is en je veel huid ziet. Dit is hét moment om jouw enkelbandjes te showen! In de winter zie je ze namelijk niet… er is tegenwoordig mega veel aanbod, dus wij snappen het wel als je door al die bomen het bos niet meer ziet. Maar je wilt wel je zomer outfit een leuke upgrade geven met een enkelbandje, dus waar let je op? Online is het helemaal lastig om een keuze te maken, want je kunt het enkelbandje dan niet passen. Je koopt het dan op de gok. In dit artikel geven we een aantal tips, zodat jij een heel leuk enkelbandje kunt scoren!

Waar moet je op letten als je een zilveren enkelbandje wilt kopen?

Een zilveren enkelbandje moet eigenlijk in de garderobe van iedere vrouw zitten! Zilveren enkelbandjes hebben namelijk erg veel voordelen. Zo geven ze niet af, dus je kunt het bandje altijd om laten, ook als je bijvoorbeeld gaat zwemmen. Waar let je op als je een enkelbandje zilver gaat kopen? Vooral als je online naar een geschikt enkelbandje zoekt, moet je erop letten of je het eventueel kunt retourneren. Er zijn hele minimalistische enkelbandjes, maar er zijn ook bandjes met veel hangertjes en bedeltjes. Als je een enkelbandje gaat bestellen, let dan ook op de maat. Het zijn namelijk geen standaard maten. Je kunt zelf heel makkelijk achter de maat komen die jij zelf nodig hebt. Meet jouw enkel op het breedste stukje op en tel daar 2 cm bij op. Dat is de ideale lengte voor jou.

Welke soorten enkelbandjes zijn er en welke past bij jou?

Er zijn heel veel verschillende soorten enkelbandjes, dus bij elke kleding stijl is er een bijpassend enkelbandje te vinden. Dus als jouw kleding stijl Ibiza look is, kun je je outfit makkelijk af stijlen met een Ibiza look enkelbandje. Houd jij juist van een simpele, maar elegante kleding, dan kun je het best voor een rustig enkelbandje gaan. Bijvoorbeeld een zilveren enkelbandje zonder al teveel tierelantijntjes. Aan de andere kant, als jij van veel kleur en drukke prints houdt, kun je ook wel voor een bont gekleurd enkelbandje gaan. Er zijn veel enkelbandjes met allerlei kraaltjes in verschillende vormen en kleuren. Je kunt ook meerdere soorten enkelbandjes kopen en deze afwisselen zodat je bij elke outfit een leuk enkelbandje kunt dragen.

Wat kost een enkelbandje

Hier is niet een kant en klaar antwoord op te geven. Zoals bij alles het geval is heb je dure en goedkope varianten. Als je voor een gouden of zilveren exemplaar gaat, betaal je meer dan voor een exemplaar met kraaltjes. Vaak kun je op markten en braderieën ook enkelbandjes scoren voor een leuke prijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.