De leukste ‘Bunnies by the bay’ knuffels

Ze zijn lief, en schattig, en zó ontzettend zacht. Ik heb het over de ‘Bunnies by the bay’ knuffels. Lees snel verder want er valt ook wat te winnen.

bunnies-by-the-bay-knuffels

Verrassing!

‘Ik heb een verrassing voor jullie’. Daar komt Gijs al aangerend. Hij lijkt soms doof voor bepaalde dingen maar voor woorden als verrassing, chocola of ballenbak zeer zeker niet. O ja, en als ik met mijn mond vol chips sta, dat hoort meneer ook van kilometers afstand. Gespannen keken die oogjes mij aan. De jongste was zich van geen kwaad bewust en keek gewoon net zo schattig en bengelachtig uit de ogen als altijd. Uit een grote doos toverde ik voor ieders 2 knuffels van Bunnies by the bay. Voor Gijs de vos en de kip. Hij is helemaal gek van vossen en die oogjes waren ook helemaal aan het glunderen. Voor Luuk had ik de inktvis en het roly-poly konijntje. We besloten dat het Floppy konijn van ons allemaal was. En zo begon de vakantie goed!

bunnies-by-the-bay-knuffels

Bunnies by the bay

Niet alleen de kinderen zijn gek op de Bunnies by the bay knuffels maar ikzelf vind ze ook prachtig. Dit is kwaliteit en dat zie je en dat voel je. De details zijn prachtig, ze zijn ongelooflijk zacht en ze zien er ontzettend mooi uit. Dit is de knuffel die je kind krijgt bij zijn geboorte en waar hij jaren later nog mee rondloopt. Deze knuffel mag gezien worden en ligt niet alleen in het bed maar staat ook op je kastje omdat hij gezien mag worden. Hij is namelijk prachtig!

bunnies-by-the-bay-knuffels

WIN!

Ben jij nou ook zo nieuwsgierig? Van De Kleine Giraf mag ik zowel op mijn Facebook en Instagram zo’n gave Roly Poly knuffel van Bunnies by the bay weggeven. Ben jij nou ook zo nieuwsgierig? De actie komt om 20.30 uur online. Laat me weten welk exemplaar jij wilt winnen en wie weet 😉

1 Comment

  1. Leuk ik wil graag winnen ik vind het mooi en schattig ik wil graag het konijntje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.