Besparen op stickers? Deze 4 tips helpen je een handje!

Heb je stickers nodig? Dan schrik je mogelijk van de prijs die je hiervoor betaalt. Als de prijs je niet aanstaat, besluit je mogelijk toch maar om geen stickers te bestellen. Zonde, want je hoeft echt niet de hoofdprijs te betalen voor stickers. Er zijn namelijk manieren waardoor je kunt besparen op stickers. Benieuwd hoe je dit doet? De 4 tips in onderstaande tekst helpen je hier een handje bij.

1. Beperk het aantal kleuren

Als je stickers wilt bestellen voor je kinderen, wil je waarschijnlijk dat deze er vrolijk uitzien. Daarom kies je mogelijk voor kleurrijke stickers. Wanneer je de stickers laat maken, bepaal je doorgaans zelf hoe deze eruit komen te zien. Aangezien het om stickers voor kinderen gaat, wil je er mogelijk verschillende kleuren in terug laten keren. Dit is een optie, maar bedenk je wel dat stickers vaak duurder worden als je voor meerdere kleuren kiest. Wil je besparen op stickers? Beperk het aantal kleuren dan tot een minimum. Je bent dan minder geld kwijt dan wanneer je stickers met allerlei verschillende kleuren laat maken.

2. Kies voor standaard stickers

Ga je zelf stickers ontwerpen? Dan kun jij je creativiteit de vrije loop laten. Zo bepaal je bijvoorbeeld welke tekst er op komt te staan en welke kleuren er gebruikt worden. Hier blijft het niet bij, want je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Hoe gekker je het maakt, des te meer je doorgaans betaalt voor stickers. Heb je adresstickers nodig en wil je hier niet onnodig veel geld aan uitgeven? Kies dan voor standaard stickers. Dit is misschien wat saai, maar je betaalt er minder voor dan wanneer je zelf stickers gaat ontwerpen.

3. Koop grote aantallen

Wil je stickers met jouw naam op de spullen in huis plakken? Dan denk je mogelijk dat je er niet bijzonder veel nodig hebt. Als je wilt besparen op stickers, is het verstandig om ze direct in grote aantallen te kopen. Wanneer je er slechts een paar bestelt, ontdek je mogelijk al snel dat je er meer nodig hebt. Je bent dan aanzienlijk meer kwijt dan wanneer je direct een groot aantal stickers had besteld. Doe er je voordeel mee!

4. Bestel online

Wie stickers wil bestellen, kan dit vandaag de dag op verschillende manieren doen. Zit er een drukkerij bij je in de buurt? Dan kun jij hier langsgaan om stickers te bestellen. Nadeel is alleen dat je hier vaak de hoofdprijs betaalt voor stickers. Dit is niet het geval als je online stickers bestelt. Nadat je jouw stickers ontworpen hebt, komen deze direct in een geautomatiseerd proces terecht. Dit is bij een drukkerij niet het geval, want hier moeten ze de instellingen van machines mogelijk eerst wijzingen voordat ze jouw stickers kunnen drukken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.