Alles wat je moet weten over Bio Resonantie Therapie

Bio-Resonantie-Therapie

Bio Resonantie Therapie of Bio Energie Therapie is een vorm van therapie die in opmars is. Maar wat is het? Voor wie is het bedoeld? En met welke klachten kun je er terecht?

Bio-Resonantie-Therapie

Wat is Bio Resonantie Therapie

Mijn kennis heeft een vorm van Bio Energie therapie gedaan om van haar hooikoorts af te komen en mijn vriendin ter ondersteuning van haar burn-out. Dat het in opkomst is dat kunnen we wel zeggen want voor 10 jaar geleden had ik er nog nooit van gehoord. BIO ENERGIE THERAPIE is een snel groeiende hypermoderne praktijk in de meest succesvolle aanvullende geneeswijzen. De behandelmethoden vallen onder de alternatieve holistische geneeskunde en er zijn verschillende therapieën mogelijk met allen hetzelfde doel; Het zelfgenezend vermogen herstellen.

Soorten behandelingen

Bij Bio Energie Therapie worden mensen behandeld met op wetenschap gebaseerde apparatuur die bewezen een breed scala aan chronische ziekten en gezondheidsproblemen kan verminderen. Er zijn 4 soorten behandelingen met verschillende eigenschappen. De werking is gebaseerd op het feit dat alle miljarden cellen in uw lichaam zowel intern binnen in de cel als onderling van cel tot cel communiceren met minuscule lichtsignalen, fotonen om precies te zijn.

Biofotonen therapie: Fotonen worden pijnloos lichaam het lichaam ingestraald met infrarode lasers. Het tekort aanvullen verbetert onder andere de stofwisseling en onderlinge communicatie van alle lichaamscellen.

Bioresonantie therapie: De therapie richt zich op het elektromagnetisch aspect van het lichaam. Mensen hebben namelijk niet alleen een fysiek zenuwstelsel. Ze hebben ook elektromagnetische, met het blote oog onzichtbare energiebanen. Bioresonantie-therapie verbetert daarmee het zelfgenezend vermogen en de werking van alle organen.

Bio Energetische Bloedtest: Een bloedtest kan honderd duizend dingen vertellen. De volgende aspecten worden o.a. onderzocht; Spininversie (belasting van straling), Het Bio Fotonen niveau, Tekorten aan vitaminen en mineralen, Immuunsysteem en het energieniveau van de belangrijkste organen.

Spin-inversie therapie: Overal om ons heen zijn elektromagnetische velden. Die velden kunnen het gedrag van de elektronen in uw cellen blijvend veranderen, waardoor ze in een tegengestelde richting om hun as gaan draaien. Je hebt onder andere last van een lage energie, minder diepe slaap, slechte opname voeding, en vitaminen.

Met welke klachten kun je terecht?

Eigenlijk kun je met een heel scala aan klachten terecht. Denk aan chronische vermoeidheid en vage klachten, depressies, angst/stemmingsstoornissen, artritis, fibromyalgie artrose, chronische pijn, maag- en darmproblemen zoals prikkelbare/spastische darm en voedingsintoleranties. Maar ook problemen zoals een burn-out, hooikoorts, diabetes type 2, infectieziekten zoals lyme, preiffer & candida, longklachten, astma, bronchitis, COPD, eczeem, slaapproblemen, migraines en nog veel meer.

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?

Mariëlle van Bio energie vertelde dat ze regelmatig kinderen behandelen met groot succes. Deze kinderen hebben bijvoorbeeld eczeem, vermoeidheid, schimmelproblemen of voedselintoleranties. Kinderen kunnen vanaf 2 maanden oud al terecht.

Locaties

Er zijn 4 locaties; Zwolle, Breda, Amersfoort en ja ook in Emmen.

De locatie in Emmen ga ik binnenkort zelf bezoeken. Ik ben heel benieuwd of deze therapie iets kan betekenen voor mijn intoleranties. Ben je ook nieuwsgierig? Boeken dan! Want de eerste behandeling is gratis! Ze zijn zo zeker van hun zaak dat ze deze behandeling voor iedereen willen aanbieden. Bio Energie Therapie heeft succesratio van 92,9%. Dus bij twijfel gewoon doen want je hebt niks te verliezen toch? Je mag natuurlijk ook afwachten tot ik ben geweest want de blog komt vanzelf 🙂

1 Comment

  1. Wij zijn er 33 jaar geleden mee begonnen. Het was in Lelystad. Onze zoon was (3 jaar) was nogal hyper. Hij bleek overgevoelig voor suiker en oranje/geel kleurstof. We gingen eerst jaarlijks met hem naar Lelystad, later naar Hoogezand, waar hij ook werd behandeld voor hooikoorts. Goede ervaring met deze therapie. Jammer dat het toen niet in Emmen was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.