Wintershoplog : 11 items voor €90,- bij Wehkamp

Jaa, de kinderbijslag is weer binnen. Ik kocht 11 items voor €90,- via Wehkamp.

 

 

Kinderbijslag

Voordat de kinderbijslag binnenkomt ben ik altijd al lijstjes aan het maken in mijn hoofd waar ik het aan ga besteden. Het wordt wel altijd aan iets voor Gijs uitgegeven. Soms schoenen, of ik zet het weg voor de feestdagen, maar meestal kleren. En dat was nu wel nodig. Ik was laatst Gijs’ kast aan het uitzoeken en kwam tot de conclusie dat het arme kind haast geen winterkleren meer had. Broeken gelukkig nog genoeg maar vesten en truien bijna niet. Allemaal te klein. Shoppen!!!

 

Mijn aankopen

 

Lekker warm

linker sweater is van WE fashion en is er ook in een rode versie. Leuk hè! Ik betaalde € 17.99. Voor de rechter hoodie betaalde ik € 19,95 en het is van het merk Mitch. Ken ik eigenlijk helemaal niet hoor. Maar ziet er goed uit.

C&A basics

Daarnaast ging ik voor een paar basics van C&A. De twee linker vesten zijn lekker cheap, ik kocht ze voor €9,- per stuk en ze zijn heerlijk warm. Ik heb getwijfeld of ik het derde truitje terug zou sturen. Ik vond de stof iets dunner dan gehoopt. Mijn man was helemaal fan en aangezien hij maar €9,- was hebben we hem maar gehouden. Als laatste een paar foeilelijke rompers. Tja.. ziet niemand verder toch? Ik betaalde hier ook €9,- voor.

 

Dino’s it is!

Ik hou van dino’s. Ik weet ook niet waarom. Daarom shopte ik van de C&A het linker truitje voor €9,-. Wel een beetje dunne stof trouwens hoor. Rechter hoodie is echt mijn persoonlijke favoriet en shopte ik voor €7,- (!!!)  😀

Leuke items toch? En dat voor maar €90,-. Ik ben blij en Gijs heeft weer een kast met leuke items. Wat wil je nog meer!

 

 

* De links in het artikel zijn Affiliate links. Ik heb de kleding gewoon hartstikke zelf betaald 😉

2 Comments

  1. Mitch is het merk van Shoeby. Kleding blijft ook lang goed🙂.

    Tegenwoordig kan je superleuk shoppen voor de kinderen! Heb vandaag ook wat dingetjes gehaald, maar niet omdat de kinderbijslag er was, maar ik was vandaag vrij dus even lekker alleen erop uit

    1. Heerlijk is dat he!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.