De wintercollectie van Little Label

wintercollectie-little-label

Comfortabel, goede kwaliteit en trendy! Bekijk de wintercollectie van Little Label voor klein en groot, jongens en meisjes.

 

wintercollectie-little-label

 

Little Label

Het merk Little Label heb ik toch wel een beetje in mijn hart gesloten. Dit merk staat voor comfortabel maar toch modebewust, geschikt van newborn tot 14 jaar. Zachte stofjes, mooie pasvormen en leuke designs maken dit merk tot een uniek plaatje in Nederland.

 

wintercollectie-little-label

 

Review bombervest

Wat is dat toch lastig als je iets mag uitzoeken, first world problems mensen. Soms kan ik echt úren twijfelen zonder een beslissing te maken. Maar uiteindelijk was ik er uit, het zou het gevoede bombervest worden in het rood. Leek me handig voor in de herfst. Al snel kwam het pakketje binnen en werd ik inderdaad blij verrast. Little Label staat voor kwaliteit en dat kun je zien. Het vest is prachtig afgewerkt en stevig genoeg voor kleine peuters. De binnenkant is van heerlijke teddystof. Love it!

 

wintercollectie-little-label

 

Appels plukken

Gijs is niet moeilijk wat kleding betreft. Als het maar lekker zit dan hoor je hem niet. En dat was precies wat er gebeurde, je hoorde hem niet. Het vest zat mooi en sloot goed aan. Staat leuk bij een jeans en de rode kleur past goed bij de herfst. Uit ervaring weet ik dat de kleding van dit merk lang mee gaat. Een goede investering dus! Ik ben blij! Het vest is ook verkrijgbaar in groen en shop je hier.

 

wintercollectie-little-label

 

Little Label voor iedereen

Het fijne van dit merk is dat het verkrijgbaar is voor jong en oud. Van maat 50 tot en met 164. Hieronder een greep uit de collectie:

 

Ben je nou ook enthousiast geworden?  De kleding van Little Label bestel je makkelijk online via de site van Little label. Je bestelling wordt binnen 24 uur verstuurd. Verzenden boven de €50,- is gratis en ruilen of retourneren kan makkelijk. Ben jij ook al fan? Ik wel 😉

 

 

* De kleding in dit artikel heb ik gekregen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.