Een gelukkige, gezonde levensstijl voor moeders uit Emmen

Woon je in de gemeente Emmen? Deze is voor jou!

Makkelijker gezegd dan gedaan..

Je doet het niet zomaar even. Je leefstijl aanpassen. Jarenlange gewoontes leer je niet zomaar even af. Als iemand daar over kan meepraten ben ik dat wel. Een burn-out moest er aan te pas komen om mezelf eindelijk eens te veranderen. Makkelijk is het niet. Maar noodzakelijk wel. Voor mij was er geen andere uitweg dan te leren van mijn fouten en anders te gaan leven. En omgaan met stress, rust zoeken en grenzen aangeven zal altijd lastig blijven. Maar ik ben blij dat ik het nu kan. Mijn leven is wat dat betreft enorm verbeterd. En ik deed het niet alleen. Ik durf echt wel te zeggen dat ik daar hulp bij kreeg. Want laten we eerlijk zijn. Het is verdomde lastig!


‘Wacht je op een teken? Dit is het teken!’


Het roer om? Maar hoe?

Stel jij woont in de gemeente Emmen en jij denkt, zal dit iets voor mij zijn? Lees dan verder. Want het antwoord zal wel eens ‘ja’ kunnen zijn. Misschien wacht je wel op een teken. Nou, dit is het teken. Misschien wil je wel graag het roer omgooien maar weet je gewoon niet zo goed hoe? Of zou je wel meer willen bewegen maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen. Of weet je dat je niet zo gezond eet, en wil je echt je kinderen een betere leefstijl aanleren maar waar begin je? Het is nogal een ding. Je doet het niet even. Meestal lukken dingen wel voor een paar dagen, weken of misschien zelfs maanden maar val je dan terug in je oude gewoonten. Maar wat als je hulp krijgt..

Gelukkig leven in Emmen

Zou je dit wel willen maar weet je niet zo goed hoe? ‘Gelukkig leven in Emmen’ is een GLIprogramma vanuit de Emmense aanpak waar je je voor kunt aanmelden als jij je leefstijl durft om te gooien. Het programma duurt 2
jaar. In het eerste jaar (8 maand) leer je je leefstijl te veranderen. In het tweede deel 16 maand jaar leer je de veranderingen vol te houden. Je doet het niet alleen maar je krijgt hulp van een team van professionals.
Altijd met een leefstijlcoach, maar waar nodig met aanvulling van een diëtist, een fysiotherapeut, een oefentherapeut en sportaanbieders in de gemeente Emmen. Het enige wat jij moet doen is lef tonen. Durf jij het? Het mooiste is dat het gratis is. GRATUS mensen!! Dus even serieus. Twijfel je? Wat valt er dan te verliezen? Niks toch?

Aanmelden en meer informatie kun je inwinnen via je huisarts en/of mailen naar
info@gliemmen.nl. Volg je ze ook via Facebook?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.