De ideale tas voor de peutermoeder van Gaston Luga

Voor peuters en kleuter neem je geen complete luiertas meer mee maar een leuk exemplaar waar genoeg in kan van Gaston Luga.

Weg met de luiertas!

Weet je nog, dat gesleep met zo’n complete luiertas? Flesjes, doekjes, luiers en weet ik veel wat voor rommel. Ik ben blij dat dat voor nu achter mij ligt. ik zeg altijd dat ik niet weet wat de toekomst brengt maar sommige dingen mis ik zeker niet. Vaak is een paar snoetedoekjes, een snack, beker drinken en voor sommigen een luier genoeg voor een peuter. Dan wil je wel op een beetje leuke manier voor de dag komen toch? Ik denk dat dat met deze tas van Gaston Luga wel is gelukt.

Over de tas

Het is altijd lastig om online dit soort keuzes te maken. Je weet nooit hoe de kleuren vallen, hoe groot deze tas nou werkelijk is en of de kwaliteit wel voldoet. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en ik ben gegaan voor de Classic olive & brown. Dit was een goede keus want ik ben er heel blij mee! De tas voelt stevig aan, dingen zoals de koorden en knopen lijken van goede kwaliteit en je kunt veel in de tas kwijt. Doordat de tas meerdere makkelijke zijvakjes heeft kun je makkelijk en snel je rommeltjes pakken en wegstoppen. Persoonlijk pluspunt vind ik dat mijn laptop er in past.

Vegan leer?

De tas is gemaakt van vegan leer. Als ik zoiets hoor dan wil ik daar alles over weten. Dat klinkt namelijk nogal bijzonder. De producten van Gaston Luga worden allemaal gemaakt van PU leer. Dit materiaal lijkt op en voelt als echt leer en staat bekend om zijn duurzaamheid en als makkelijk te reinigen. Na een beetje onderzoek blijkt PU leer een soort kunststof te zijn. Op het oog lijkt het zeker op leer. Of het net zo goed is als echt leer zou de tijd moeten leren.

Korting!

Ben je overtuigd? Dan mag ik je ook nog een leuke kortingscode meegeven. Met de code ‘elkeblogt’ krijg je 15% korting. Bestel je nu? Dan krijg je via de site ook nog een leuke ‘Stockholm tote bag’ cadeau.

*Het product in dit artikel heb ik gekregen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.