Toy2 Track Connectors – brengt Duplo en een treinspoor samen

Wat als je 2 klassiekers in de wereld van speelgoed met elkaar kunt verbinden. Dat brengt weer hele nieuwe uitdagingen. Toy2 Track Connectors heeft het gedaan en ik mocht het testen.

Spelen is belangrijk

Wist je dat spelen super belangrijk is? Spelen is voor de kleintjes eigenlijk ontdekken en leren. En daar is helemaal niet heel erg veel voor nodig. Toch vind ik het leuk en belangrijk om te investeren in goed speelgoed. Bij mij in huis vind je voornamelijk duurzaam speelgoed, speelgoed waar je mee kunt leren en ontdekken. Speelgoed dat een kind uitdaagt en dat lang mee gaat. En precies om die reden trekt Toy2 Track Connectors mij zo aan. Het daagt uit, het laat kinderen ontdekken en verwonderen.

2 basics komen samen

Duplo en een houten treinspoor is toch wel speelgoed wat bijna iedereen wel in huis heeft. Dat zijn van die klassiekers die altijd aanslaan. Hier (beetje overdreven) 2 grote bakken duplo en 2 volle bakken met treinspoor. Er wordt echt niet altijd mee gespeeld hoor. Soms ligt het maanden te niksen maar dan zijn we weer helemaal fan van het speelgoed. Zo leuk om te zien dat Luuk ook alweer helemaal van is van Duplo. Maar het leuke is dat Toy2 Track Connectors deze klassiekers samen tot een nieuw level brengt.

Toy2 Track Connectors

Met deze connectors kun je de hoogte in. Het zijn verbindingen tussen het treinspoor waar je dus duplo onder kunt klikken. Zo wordt het speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar weer helemaal interessant. Ik ontving de Track Connector – Engineer set. Dit is een mooie uitgebreide set om een hele grote baan te kunnen bouwen. Gijs was eerst even aan het kijken hoe ik er mee aan de gang ging maar het duurde niet lang voordat hij het begreep en het stokje van mij overnam.

Over Toy2 track connectors

Dit speelgoed is nieuw in Nederland en nog niet heel bekend. Maar in de Scandinavische landen zijn de track connectors al groot. De connectors zijn gemaakt van plastic wat goed te recyclen is en ze worden met zorg voor het milieu gemaakt. Er zijn ook verschillende pakketten verkrijgbaar. Begin klein, met een starterspakket. Of leef je gelijk uit met een Engineer set zodat je al alles uit de kast kunt halen. Nog maar in enkele Nederlandse webshops verkrijgbaar. Zie hier waar je ze kunt kopen.

3 Comments

  1. Wat is de prijs van de verbindingsstukken?

  2. Klinkt als een toffe oplossing om het speelgoed nog beter te combineren. Alles om de creativiteit te bevorderen 👍

  3. Wat fantastisch bedacht!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.