Shoplog: Dirkje & Bertus ten Hoor

Het was tijd voor nieuwe outfits voor de jongens. Ik laat je graag zien wat ik heb gescoord.

Shopperdeshop

Vooral Gijs was toe aan wat nieuwe outfits. Truitjes zaten niet meer mooi en waren wat te klein geworden. Maar het mooie weer kwam er weer aan en met 1 korte broek in de kast zouden we het vast niet gaan redden deze zomer. Op Instagram vroeg ik om leuke setjes voor jongens met joggingbroek en kwam uit bij Dirkje en Bertus ten Hoor. Ik vond ook dat de WE leuke setjes had. Maar vind het online zo lastig om te bepalen of iets bij elkaar past. Ik durfde dat toch niet helemaal aan. Bij de Bertus ten Hoor maakte ik een afspraak, gewoon hier in Klazienaveen. En Dirkje kocht ik online via hun eigen site.

Dirkje – Kleuter

Eigenlijk koop ik helemaal niet zo heel vaak kleding van Dirkje. Maar vind het wel een heel erg leuk merk. Lekker zacht en goede kwaliteit. Ik vond dit setje met een joggingbroek, korte broek, t-shirt en vest. Het past allemaal bij elkaar. Handig voor warmer en kouder weer dus. Ik had geluk met mijn kleine kleuter. Hij past prima in maat 116 en kon dit dus als grootste maat bij elkaar kopen. Persoonlijk vind ik dit het leukste setje.

Short zand: €15,99
Joggingbroek zand: €15,99
T-shirt €13,99
Vest: €22,99

Bertus ten Hoor – kleuter

Ik zal al wat leuke setjes online van Bertus ten Hoor maar ook hier kwam ik niet helemaal uit. Ik besloot maar een shopafspraak te maken. Soms wil je het ook gewoon even met je eigen ogen zien. Even zien hoe het valt en lijkt. Ik besloot om weer een volledige set te kopen met vest, korte broek, t-shirt en joggingbroek. Achteraf gezien had ik beter online kunnen shoppen. Het was lastig zo’n 4-delig setje te kopen met allemaal items in maat 116. Van elk setje was er wel iets wat niet in zijn maat was. uiteindelijk toch wel goed geslaagd voor de kleuter.

T-shirt: €8,99
Broek: €24,99
Vest: €18,74
Short: €12,99

Bertus ten Hoor – Baby

Dat vind ik dan het voordeel van Bertus. Ze hebben leuke kleren voor alle leeftijden. Ook voor de baby ben ik goed geslaagd vind ik vooral zelf haha. Ze hebben voor baby’s het merk ‘Flinq’. Het leuke vind ik weer dat je weer kunt mixen en matchen. Leuk voor alle weertypes dus 🙂


Short: € 8,99
Broek: €9,99
Sweater: €9,74
T-shirt: €7,99

Weer goed geslaagd vind ik zelf. De jongens kunnen weer een poosje vooruit en zijn weer klaar voor het warme maar ook koude weer.1 Comment

  1. Die kleding van Dirkje had ik ook zo uit kunnen zoeken, ik hou van die kleuren.
    Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.