Pippo: het leukste maandblad voor peuters

Gijs kreeg een abonnement op het tijdschrift Pippo. Je weet wel, dat lieve aapje. Ik vertel je waarom het tijdschrift zo leuk is en vertel je waarom dit tijdschrift goed is voor de ontwikkeling van je kind.

Samen lezen

Ik vertel wel eens vaker dat ik samen lezen met Gijs belangrijk vind. Wat is er dan leuker dan dat er elke maand een leuk tijdschrift op de mat valt dat aansluit bij de ontwikkeling van je kindje. Toen ik een abonnement mocht ontvangen van Pippo was ik dan ook erg enthousiast. Pippo heeft elke maand een aansluitend thema. Soms over de seizoenen, zindelijkheid, kleuren, dieren en dat soort dingen. Elk tijdschrift heeft terugkerende verhaaltjes en karakters. Zo zit er altijd een verhaaltje bij van Nijntje. Speelt elke maand de aapje Pippo een rol en heeft beertje bruin ook altijd een verhaaltje.


Voordelen van het maandblad Pippo

Naast dat lezen gewoon gezellig en leuk is, is het ook een ontzettend goede taalactiviteit. Het tijdschrift is echt gericht op kinderen van 1 tot en met 3 jaar. Voor de ouders zit er een ouderbijlage bij. In het tijdschrift staan niet alleen maar verhaaltjes maar denk ook aan leuke recepten of handige knutseltips. De boekjes zijn zo gemaakt dat ze geschikt zijn voor peuterhandjes. Ze zijn gemaakt van stevig karton inclusief handige flapjes. Zo kan de kleine zelf ook lekker lezen.

Ook lezen? 4 redenen waarom voorlezen belangrijk is

 

Abonnement

Een jaarabonnement is rond de €45,-. Dit is inclusief welkomscadeautje. Het voordeel van een abonnement is natuurlijk dat hij automatisch elke maand op de mat valt. Wij zijn in ieder geval al fan en we zijn benieuwd op de volgende Pippo 🙂 Gelijk een abonnement regelen? Klik dan gelijk hier. Oja, Pippo heeft een nieuwe website. Benieuwd? Klik dan snel hier.

 

En ben jij al fan van het maandblad?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.