Matching outfit voor moeder en zoon

Met je dochter matchen is als moeder goed te doen. Een matching outfit voor moeder en zoon is soms iets lastiger. Met deze tips moet het zeker lukken!

matching-outfits-voor-moeder-en-zoon
Pin mij!

Matching jassen

Om als moeder samen met je zoon te matchen moet je een beetje ‘out of the box’ durven denken. Zo kom je een heel eind als je in dezelfde materialen en kleuren gaat zoeken. Houd het een beetje basic en zoek bijvoorbeeld winterjassen voor Dames die ook voor jongens in dezelfde stijl zouden kunnen. Een jas met een (nep)bontkraagje kunnen voor beide, of denk aan een bomberjack. Er zijn genoeg bomberjacks voor dames als voor jongens te vinden. Het hoeft natuurlijk geen winterjas te zijn. Denk ook aan een stoer leren jack, een spijkerjas of beide een colbert.

Jeans & Overhemden

Ook in de rest van de outfit kun je je als moeder prima uitleven met je zoon. Zoek het vooral in basics. Beide een gave tuinbroek met een gestreept shirt eronder, ga voor dezelfde ripped jeans met een zwarte sweater of beide eenzelfde overhemd met sweater. Waar je ook makkelijk een matching outfit voor moeder en zoon mee kunt creëren is door dezelfde schoenen te kopen. Kies beide voor dezelfde leren laarsjes, sneaker of instapper. Bepaalde merken hebben een collectie voor kinderen en volwassenen. Dat maakt het matchen een stuk makkelijker.

Ga voor kleur

De meest makkelijke manier om een matching outfit voor moeder en zoon te creëren is om te matchen met kleur. Ga beide voor een grijze broek met wit shirt en je bent al geslaagd. Dat het qua merk verschilt is niet belangrijk. Dezelfde kleur jeans in combinatie met sweater is makkelijk te realiseren en geeft een leuk effect. Je kunt ook dezelfde kleurtonen in de outfit laten terugkomen. Voor zoon een zwarte jeans, met groene trui en een groen streepje in de schoen, voor mama een zwarte jeans, met groen jasje en een passende haarband. Met een beetje creativiteit zijn de ideeën eindeloos.

matching-outfits-voor-moeder-en-zoon

 Betaald partnerschap met Wehkamp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.