Lekker lezen met de boekjes van Bobbi

Dat lezen en voorlezen belangrijk is dat weten de meeste mensen wel. Maar welke boekjes zijn nou echt leuk? Ik laat je de leuke boekjes van ‘Bobbi’ zien en kondig een leuke winactie aan.

 Voorlezen

 

Ik probeer elke avond voor het slapen gaan een boekje voor te lezen. En ik heb geluk, Gijs vindt boekjes lezen geweldig. Sterker nog. Hij komt meerdere keren per dag aan met een boekje. En hij wordt dan boos als ik even geen tijd heb. Iets met terrible 2? In ieder geval is boekjes lezen leuk en gezellig bij ons.

Ook lezen? 4 redenen waarom voorlezen belangrijk is 

Boekjes van Bobbi


Namens Monica Maas die zelf de boekjes van boekjes van Bobbi schrijft en tekent mocht ik een aantal boekjes en ansichtkaarten ontvangen. Zo kreeg ik dit boekje: Bobbi’s wereld kijk- en zoekboek en Bobbi op de boerderij. En ik kreeg dit leuke setje ansichtkaarten. De boekjes van Bobbi zijn ontzettend populair onder de kleintjes. Ik nam ze altijd al mee uit de bibliotheek. De boekjes zijn kort, duidelijk en herkenbaar voor de kleintjes. Zo zijn er boekjes over op het potje gaan, ziek zijn, jarig zijn en allemaal van dat soort herkenbare situaties voor de allerkleinsten. Ook zijn er meerdere andere leuke artikelen. Zoals die leuke ansichtkaarten die ik al noemde maar kijk ook eens naar dit leuke borduurpakket of deze leuke muurstickers. Oja, en dit omkeerboek van Sint en Kerst staat ook nog op mijn verlanglijstje.


 


Wat vonden we er van?


Gijs was gelijk fan van het kijk- en zoekboek. Wat ik ook begrijp aangezien er van alles te zien is op de plaatjes. Meneer pakt hem regelmatig zelf en gaat dan op de grond liggen lezen. Vooral de eerste bladzijde is favoriet. Dat is een kijkplaat dat over een kinderboerderij gaat. Uiteraard moeten dan alle dieren inclusief geluiden even voorbij komen 😉 Wij zijn enthousiast!

 


Winnen


Uiteraard valt er ook weer iets leuks te winnen. Vanavond kun je op mijn facebookpagina meedoen met deze leuk winactie. Win daar dit pakket met het Bobbi kijk- en zoekboek, Bobbi op de boerderij en een setje ansichtkaarten. Volg jij mij al?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.