10 ‘out of the box’, unieke schoencadeautjes

Soms is het leuk om een keer iets anders in de schoen te doen dan een chocoladeletter. Ik heb 10 unieke schoencadeautjes voor je op een rijtje gezet.

unieke-schoencadeautjes-sinterklaas
Pin mij!

Bakmiddag

Volg je mij op Instagram dan voelde je hem al aankomen 😉 Maar een bakmix staat voor een middag samen plezier. De supermarkt heeft ook allerlei leuke bakmixen vaak compleet met koekjessteker en versiering er bij in.

Grappige Sokken

Elk jaar zit er bij ons in de zak, of in de schoen wel een paar ‘Happy Socks’ of de goedkopere variant daarvan. Het voordeel is dat je eigenlijk voor de hele familie ongeacht schoenmaat wel een paar grappige sokken kunt vinden. Voor de goedkopere maar net zo leuke versie ga je naar Hema. De volwassen mannen in mijn familie waren erg blij met hun biersokken.

Vrijkaartjes

Ik weet zeker dat mijn kinderen door hun dolle zullen zijn met een vrijkaartje voor de ballenbak, waar we natuurlijk diezelfde dag naar toe zouden gaan. Een ervaring kan zeker een geweldig cadeau zijn! Zoek iets wat past bij de interesses van jouw kinderen en wat kan binnen jouw budget:

  • Vrijkaartjes voor het zwembad
  • De nieuwste Sinterklaasfilm
  • Een uitnodiging van Sinterklaas om te komen kijken bij de intocht
  • Vrijkaartjes voor de ballenbak

Leestip: 50 cadeautips voor mannen

Tijdschrift

Het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. De meeste kinderen vinden een Donald Duck, een Paw Patrol Tijdschrift of een Bobo geweldig! En het leukste is nog dat je hem zo meeneemt bij het boodschappen doen.

Een Disney+ abonnement

Je hoeft natuurlijk niet gelijk een jaarabonnement te nemen. Juist om voor een maandabonnement te kiezen houd je het bijzonder. En zeg nou zelf, de decembermaand is een prima maand om elke zondag een gezellige familiefilm te kijken.

knutselpakketje

Soms is het fijner voor een kind om een activiteit te hebben met een begin en een eind. Een knutselpakketje is zo’n activiteit. Bij winkels als de Action heb je vaak voor een paar euro een leuke activiteit waar prima 2 kindjes een gezellige middag mee kunnen hebben.

Een tegoedbon

Een bon voor een gezellige movie-night inclusief kussengevecht, een bon voor een uurtje extra opblijven of een bon voor een middagje me-time met papa of mama. Hoe dan ook zal het een cadeautje zijn.

Leestip: 15 nieuwe tradities voor de decembermaand

Pizzaretten

Nou dat is ook leuk! De Pieten hebben de koelkast gevuld zodat de hele familie ’s avonds kan pizzaretten. Worden de kinderen gelukkiger van gourmetten of pannenkoekjes, dan kun je dat natuurlijk ook kiezen.

Badzeepjes

Een mooie bruisbal voor in bad of zo’n kleurtje waardoor het water blauw wordt. Bij DM in Duitsland waar ik regelmatig kom hebben ze allerlei soorten, maten en geurtjes.

Een Pietenontbijt

Wat is dat? Hebben de pieten een uitgebreid ontbijtje achtergelaten? Op elk bord een letter, voor iedereen een croissantje en een eitje. Gezellig om zo de dag te beginnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.