Trampolinepark ‘Urban Jump & Playground’ Emmen

Ik had al veel mensen gehoord over het trampolinepark ‘Urban Jump & Playground in Emmen. Dat wilde ik toch ook wel eens zelf bekijken.

Trampolinepark-Urban-Jump-&-Playground-Emmen
Trampolinepark-Urban-Jump-&-Playground-Emmen

Eem Kiek’n

Regelmatig rijd ik er langs. Ik heb er ook al meerdere mensen over gehoord en toen ik een activiteit aan het verzinnen was voor het weekend besloot ik om toch eens te kijken bij Trampolinepark ‘Urban Jump & Playground‘ in Emmen. Ik had de avond van tevoren via de site gereserveerd. Omdat Gijs 4 jaar is valt hij nog onder het ‘mini-jump’ arrangement. Dat is speciaal voor kinderen tot en met 6 jaar. Het voordeel is dat deze tijden speciaal gereserveerd zijn voor de kleintjes. Het nadeel is dat dit maar op beperkte tijden kan. In ons geval kwam zondag 10.30 het beste uit.

Nice 🙂

Je moest een half uur van te voren aanwezig zijn. Achteraf gezien was 15 minuten voldoende maar we hebben ons niet verveeld. Je mag namelijk al gebruik maken van het stukje indoor speeltuin. Mijn eerste indruk was positief. Groot opgezet, leuk cafeetje, en het ‘jumpgedeelte’ zag er echt ontzettend vet uit! Via de site had ik al kaartjes gereserveerd. Een uurtje springen voor Gijs was €9,50, en je bent verplicht speciale sokken te dragen. Die schaf je 1 keer aan en kun je de volgende keer meenemen. Je betaalt daarvoor €2,50 voor per persoon. Begeleiders mogen met dit arrangement gratis mee.

Jump jump!

We kregen eerst een uitleg van een man. Die vertelde ons een beetje de basisregels en daarna mochten we gaan. Er is echt van alles te doen! Meerdere trampolines natuurlijk, maar ook allerlei interactieve spelletjes, lange trampolines en mijn favoriet was de foam pit. Een grote schuimbak waar je vanaf trampolines in kunt springen. Ja hoort het al, ik ging natuurlijk zelf ook helemaal los 😉 Een uur is echt meer dan genoeg hoor. Tenminste voor ons. Trampoline springen is best intensief en na een uur springen ben je best kapot.

Kapot jonge

Veel opties

Ik zag al op de site dat er allerlei opties zijn. Je kunt gewoon vrij jumpen maar ik hoorde mijn leerlingen al over een kinderfeestje die ze daar hadden gehad, dat kan dus ook. Maar ze organiseren ook ‘Jump Academy’s’ en ‘Jump Fitness’.

Trampolinepark-Urban-Jump-&-Playground-Emmen

Conclusie trampolinepark ‘Urban Jump & Playground’ in Emmen

Wij vonden het echt ontzettend leuk! Groot en duidelijk opgezet. Ik vond het erg fijn dat er voor de kleintjes speciale tijden waren. En wij hebben echt een ontzettend leuke ochtend gehad. Als ik dan 1 puntje mag hebben, dan zou ik het fijn vinden dat er voor de kleintjes meer tijden beschikbaar zouden zijn. Maar ik begrijp goed dat ze het grootste deel voor grote kinderen reserveren. Zeker een aanrader en we komen binnenkort weer! Meer inspiratie nodig? Kijk ook eens bij mijn favoriete indoor speeltuinen in Drenthe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.