Escaperooms voor kinderen en kinderfeestjes in Drenthe

Een escaperoom is een kamer waarbij je doormiddel van codes kraken, puzzelen en aanwijzingen te volgen moet proberen te ontsnappen. De meeste escaperooms zijn voor volwassenen. Maar ik heb de leukste escaperooms voor kinderen in Drenthe voor je op een rij gezet.

escaperooms-voor-kinderen-in-drenthe

Aage M de meesterkraker in Veenhuizen

Bij Actief Veenhuizen kun je een escaperoom voor kinderen boeken. De escaperoom staat helemaal in het teken van de gevangenis en is ook in samenwerking met het Gevangenismuseum. Eerst ga je in een echte boevenbus het terrein verkennen, en ondertussen luister naar het verhaal van de gids, hij vertelt je het verhaal over een boef waar de escaperoom over gaat. Deze activiteit is leuk voor gezinnen maar ook voor kinderfeestjes.

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Aantal personen: tot 8 personen
Locatie: Gevangenismuseum Veenhuizen – Oude Gracht 1, 9341 AA Veenhuizen,
Reserveren: www.actief-veenhuizen.nl

escaperooms-voor-kinderen-in-drenthe

Leestip: Kinderfeestjes in de gemeente Emmen

Escaperoom The Basement in Hoogeveen

In Hoogeveen heeft The Basement een escaperoom geschikt voor een leeftijd van 8 jaar. In de kamer waan je je in de jaren 60 waarbij je doormiddel van puzzeltjes de uitgang moet vinden. De kamer is ook op een niveau hoger te spelen waardoor hij ook leuk is voor oudere kinderen en gezinnen met volwassenen.

Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Aantal personen: 2 tot 6 personen
Locatie: De Vos van Steenwijklaan 75, 7902 NP Hoogeveen
Reserveren: escaperoomthebasement.nl

Assen Escaperooms

In Assen heb je voor kinderen de Sprookjes- of Hollywoodkamer. Voor beginners is de Sprookjeskamer het meest geschikt. Deze kamer is leuk voor gezinnen maar ook voor kinderfeestjes. De sprookjeskamer staat helemaal in het teken van, je raadt het al.. sprookjes. Voor meer uitdaging is de ‘Hollywood-kamer’ ook erg leuk.

Leeftijd: Onder begeleiding vanaf 4 jaar
Aantal personen: 2 tot 6 personen
Locatie: Zendmastweg 11B, 9405CD Assen

Reserveren: assenescaperooms.nl

Escaperoom Drenthe

In Wittelte vind je een escaperoom die ook geschikt is voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar, en kinderfeestjes met kinderen vanaf 11 jaar. De escaperoom heeft een spannend boerderij-thema die helemaal past binnen de sfeer van de omgeving.

Leeftijd: Onder begeleiding vanaf 8 jaar, kinderfeestjes vanaf 11.
Aantal personen: 2 tot 6 personen
Locatie: Wittelterweg 24, 7986 PK Wittelte
Reserveren: escaperoomdrenthe.com

Escaperoom Meppel

De escaperoom in Meppel heeft speciaal een kamer ingericht voor kinderen. Het spelniveau wordt aangepast op de leeftijd van de spelers. Het spel is daardoor zonder ouders te spelen, ideaal voor kinderfeestjes! ‘De ontdekking in het hotel’ is een spannend verhaal waarin kinderen de hoofdrol spelen! Samen met de spelleider gaan ze een uur lang zoeken, samenwerken en puzzelen om een uitweg uit de hotelkamers te vinden.

Leeftijd: 8 tot 12 jaar.
Aantal personen: 3 tot 6 personen
Locatie: Steenwijkerstraatweg 10, 7942 HP Meppel
Reserveren: escaperoommeppel.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.