Zelfgemaakt cadeau voor oma

zelfgemaakt-cadeau-voor-oma

Oma was jarig! Hoera!! Daarom een zelfgemaakt cadeau voor oma.

zelfgemaakt-cadeau-voor-oma

Zelfgemaakte cadeautjes

Als ik tijd en energie heb vind ik het superleuk om iets te maken voor iemand. Zo maakte ik deze leuke canvasschilderijen ook al eens voor de grootouders en leek het me nu leuk om een kopje te versieren. Ik ben ook zo’n mama die helemaal blij kan worden van iets zelfgemaakts. Het leukste is dan nog dat het iets is wat echt gebruikt kan worden, of wat leuk is om te bewaren. Met dit kopje wel gelukt denk ik.

Zelfgemaakt cadeau voor oma

Nodig:

  • Een blanco kopje, ik kocht deze bij de Action
  • Porseleinstiften
  • Een oven

Zo moet het:

Als eerst heb ik zelf maar even het woord ‘oma’ op het kopje geschreven. Eerst met een dun stiftje en daarna met de porseleinstift. Dit heb ik maar even goed laten drogen.

zelfgemaakt-cadeau-voor-oma

Na het eten mocht Gijs zich uitleven. Het is maar goed dat we zo’n oude tafel hebben want het werd me toch een gesmeer. Ik had de stiften blauw en groen bij hem neergelegd maar meneer wilde persé zwart erbij. Paste natuurlijk totaal niet in mijn plan maar toe maar. Jouw cadeau, wat jij wil.

Daarna moest het kopje ongeveer 20 minuten in de oven. En klaar voor gebruik. Ik denk dat we het kopje gaan vullen met snoepjes ofzo. Maar leuk geworden toch? Zo heeft Gijs ook iets leuks om te geven.

zelfgemaakt-cadeau-voor-oma

Meer ideeën

Eigenlijk ontzettend leuk spul die porseleinstiften. Nu ik dit heb gemaakt heb ik alweer heel veel ideetjes in mijn hoofd. Van borden tot eierdopjes tot bloempotten. Ook leuk voor moederdag! Kijk voor meer ideetjes eens op mijn Pinterestbord.

https://www.moodkids.nl/wp-content/uploads/2013/06/diy%20Happy%20Plants%202.jpg

1 Comment

  1. Ontzettend leuk! Hier zal ze vast heel blij van zijn geworden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.