10+ kerstcadeau/kerstgeschenk voor juf/meester

Voordat de kerstvakantie begint wil je misschien de juf, meester of leidster bedanken voor het jaar of haar een fijne vakantie wensen. Ik heb een lijst vol tips met een kerstcadeau of kerstgeschenk voor juf, meester of leidster.

Pin mij!

Kaarsje als kerstgeschenk

Sneeuwpopje van waxinelichtjes

Schattig, makkelijk en snel gemaakt. Wat wil je nog meer als kerstcadeautje voor een leidster of leerkracht. Met 3 waxinelichtjes als basis ben je al op de helft. Met een hoedje en een gezichtje is je sneeuwman compleet. Met een decoratiestift kun je eventueel de sneeuwpop nog verder versieren. Yvonne, heeft nog veel meer leuke ideetjes op haar Instagram staan.

waxinelichtje-sneeuwpop-sneeuwman-knutselen

Kaars met een takje

Een dinerkaars op zichzelf is best saai. Met een takje, een strikje en een kaartje wordt het een waar kerstgeschenk. Natuurlijk kun je ook met de decoratiestiften van hierboven aan de gang. Laat de kaars versieren door je kindje en het wordt een ècht persoonlijk cadeautje.

Kerst silhouette

Op een glaasje bedruk je makkelijk een mooi silhouette. Heb je zoals ikzelf een Cricut Joy, dan is zo’n geschenkje maken een peulenschil. Anders zijn er genoeg bedrijfjes die zoiets kunnen maken. Onderstaande afbeelding komt van mooikadootje.nl

kerstgeschenk-voor-juf-meester-leerkracht-leidster-kerstcadeau

Gepersonaliseerd kaarsje

Ook labelgeluk heeft een prachtig kaarsje waar elke juf, meester of leidster blij mee zal zijn.

kerstgeschenk-voor-juf-meester-leerkracht-leidster-kerstcadeau

Kaars met geheim bericht

Dit kaarsje kun je ontzettend makkelijk zelf maken. In het artikel over het waxinelichtje met printable kun je alle informatie vinden.

Chocoladegeschenkjes voor Kerst

Sneeuwmannetje

Voor de hele klas van mijn zoon maakte ik dit leuke kerstgeschenkje. Eigenlijk als alternatief voor een kerstkaartje. In Duitsland vond ik deze kleine chocolade-eitjes. En met mijn Cricut Joy sneed ik poppetjes uit. Al kun je ze vast ook met de hand maken.

sneeuwpopje-met-chocola

Plankje Chocola

Dat is toch leuk zo’n plankje met wat lekkers. Bij budgetwinkels kun je vaak voor een paar euro een klein plankje krijgen.

Chocola met een boodschap

Niet iedereen heeft natuurlijk een laserapparaat tot zijn beschikking als deblijmaeckerij. Toch kun je met een houten plankje en een houtbrander ook erg ver komen.

Reepje sneeuwpop

Met een reep chocola en wat knutselspullen maak je snel en makkelijk een leuk kerstcadeau voor juf of meester.

Meer kerstgeschenkjes

Een zoet zakje

Deze gezellige zakjes van raktatiesenbedankjes-instyle.nl zijn ook ontzettend leuk om te geven en krijgen. Met een beetje knutselwerk vast ook zelf te maken.

Vogelvoer

Het kan soms zo simpel zijn. Met een voederbolletje in een mooi servetje is je presentje makkelijk en snel gemaakt.

Een spetterend uiteinde

Met een kaartje en een touwtje om de spetterkaarsjes mee vast te maken is een leuke nieuwjaargroet snel gemaakt.

kerstgeschenk-voor-juf-meester-leerkracht-leidster-kerstcadeau-spetterkaarsjes

Sneeuwpop tik tac

Met een doosje tic tac en een stukje stof kun je zo’n grappig sneeuwpopje maken. Ook leuk om uit te delen aan klasgenootjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.