Muziekspeelgoed voor je baby: 5 tips

Op zoek naar een leuk cadeau voor je baby? Wat dacht je van muziekspeelgoed? Dit speelgoed is niet alleen hartstikke leuk, maar ook heel leerzaam. Zo sla je twee vliegen in één klap! Muziekspeelgoed is onmisbaar voor de ontwikkeling van een kind. Laat je kindje op een leuke, speelse manier kennismaken met muziek met een van de 5 cadeautips uit deze blog!

Het belang van muziekspeelgoed


De rol van muziek bij de ontwikkeling van je kind begint al bij de geboorte. Wanneer een baby onrustig is of huilt, gaan ouders vaak automatisch neuriën. En wat dacht je van een muziekdoos? De melodieën van een muziekdoos hebben een kalmerende werking op baby’s en slaapliedjes helpen ze om rustig in slaap te vallen.

Ook als je kindje al iets ouder is, speelt muziekspeelgoed een belangrijke rol. Veel kinderen vinden het fantastisch om te zingen en te swingen op muziek en beginnen spontaan te dansen als ze muziek op de tv horen. Hiermee ontwikkelen zij hun motorische vaardigheden nóg sneller.

Een muziek cadeau voor ieder kind


Kwalitatief speelgoed voor een scherpe prijs: dát is familiebedrijf Marjo Speelgoed. Met een groot aanbod leuke en betaalbare muziekcadeautjes willen zij de producten voor ieder budget toegankelijk maken. Zo kan ieder kind genieten van het vrolijke karakter van muziekspeelgoed.

Wil jij je kindje ook verrassen met een muzikaal cadeau? Hieronder 5 originele muziek cadeaus uit het assortiment van Marjo Speelgoed.

Tip 1: magic touch drums

Trommel erop los met de magic touch drums. Dit magische drumstel heeft maar liefst vier verschillende trommelritmes. Probeer ze allemaal uit! Wat is jouw favoriet? Met de muzikale cadeaus van Marjo Speelgoed beleeft je kleintje eindeloos muziekplezier.

Tip 2: houten hamerbank en xylofoon

Over veelzijdig speelgoed gesproken, dit is een houten hamerbank en een xylofoon in één! Laat de ballen over de xylofoon lopen en luister naar het mooie, tinkelende geluid. Je kunt de xylofoon er ook uithalen en hem zo bespelen.

Tip 3: muziekdoosje Hape

Dit mooie houten muziekdoosje van Hape is een musthave voor je baby of dreumes. De muziektol maakt prachtige, rustgevende geluiden. Dankzij de slaapdeuntjes is je baby voor je het weet in dromenland. Terwijl de muziekdoos draait, veranderen de muzieksymbolen van kleur.

Tip 4: magic touch mini-piano

Maak de mooiste melodieën met de magic touch mini-piano. Laat je kleintje de muziek ontdekken met dit kleurrijke muziek cadeau. Bij lichte aanraking van de toetsen wordt al een melodie gestart. Deze award-winnende mini-piano is ook ideaal voor onderweg!

Tip 5: xylofoon

Laat je kindje kennismaken met muziek met deze kleurrijke xylofoon. De xylofoon heeft metalen klankbladen die elk een andere klank laten horen. Binnen de kortste keren speelt je kleine de sterren van de hemel met dit instrument.

Muziekspeelgoed: leuk om te geven en te krijgen


Verras je kindje met een van de kindvriendelijke instrumenten en geef hem of haar urenlang speelplezier cadeau. We weten zeker dat je kleine muzikant geen genoeg kan krijgen van het vrolijke, muzikale speelgoed. Wij wensen jullie alvast veel speelplezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.