Mijn ervaring met de Bonbébé luiers

review-ervaring-bonbebe-luiers

Deze supermarktluier wilde ik toch wel heel graag eens testen. Ik vertel je mijn ervaring met de Bonbébé luiers.

We blijven testen

We zitten weer vol in de luiers. En hoewel ik toch wel trouw blijf aan de luiers van de Etos en Pampers doe ik af en toe eens gek en neem ik een nieuw merk luiers mee. Bij de Plus kwam ik dit pak tegen en werd er helemaal blij van. Ja, lach niet. Als moeder van 2 kinderen is een ander merk luiers meenemen gek doen. Ik vind het leuk om een nieuw merk luiers te testen en deel natuurlijk mijn bevindingen met jullie.


Denise: Ik vind ze niet geweldig voor mijn dochter van 2. Elke nacht lekte ze door.

Madelein: Erg fijne luier. Na Pampers en Kruidvat nu al tijden over op de Bonbébé luiers. De prijs en kwaliteit is top.

Tessa: Pasvorm niet fijn. Veel luieruitslag.

Akke: Ik vind het fijne, brede luiers die goed absorberen.


Mijn ervaring met de Bonbébé luiers

De Bonbébé luier is een echte supermarktluier. Deze luier ligt in supermarkten als Coop, Spar, Plus Deen, Hoogvliet, Dirk, Jan Linders en Dekamarkt. Naast luiers heb je van dit merk meerdere babyproducten. Maar ik focus me op de luiers. Ik betaalde voor een verpakking van 48 stuks €5,84. Dat is lekker goedkoop, namelijk 12 cent per luier. Hij voelt wat aan als de Etos en Jumbo luier. Lekker zacht en toch ook wel stevig. Het design is leuk. So far so good.

review-ervaring-bonbebe-luiers

De luiertest

Een luier kun je eigenlijk goed testen door hem een periode te gebruiken vind ik. Dat is dan ook precies wat ik heb gedaan. De luier heeft een prima pasvorm en rekt goed mee bij het omdoen. Ik vind dat de luier zacht aanvoelt. Ik heb ook wel eens luiers gehad die zo ‘papierachtig’ aanvoelen. Dat vind ik niet van deze luier. Hij is gewoon lekker zacht. Het vocht wordt verdeeld in 3 banen. Dit systeem zie je bij veel luiers. Qua vochtopname vind ik hem hartstikke goed. De baby is niet doorgelekt en is niet vochtig. Eigenlijk vind ik dit een hartstikke prima luier. Sowieso beter dan de luier van de Lidl en die van de Jumbo. Ik denk dat ik wel durf te zeggen dat dit wel de beste supermarktluier is die ik tot nu toe heb getest. Oftewel, meenemen die luier!

Prijs van de Bonbébé luiers

Prijzen kunnen wisselen per supermarkt.

Maat 1: €3,03 voor 27 luiers is 11 cent per luier
Maat 2: €5,99 voor 48 luiers is 12 cent per luier
Maat 3: €5,84 voor 48 luiers is 12 cent per luier
Maat 4: €5,11 voor 40 luiers is 13 cent per luier
Maat 4+: €4,74 voor 34 luiers is 12 cent per luier
Maat 5: €4,61 voor 33 luiers is 14 cent per luier
Maat 6: €5,84 voor 27 luiers is 22 cent per luier

Dit is gewoon een hele goedkope luier. Deze luier is zo’n 12/13 cent per stuk wat vergelijkbaar is met bijvoorbeeld de luier van de Lidl. Als je je bedenkt dat de Huggies rond de 30 cent per luier kosten dan is dit een koopje.

De beste supermarktluier die ik tot nu toe heb getest!

Conclusie

Ik ben echt heel erg positief. Ja natuurlijk, het is en blijft een supermarktluier. Ik blijf nog steeds fan van de Pampers en de Huggies. Maar voor overdag vind ik dit echt een hele fijne luier. Ik zeg het nogmaals: De beste supermarktluier die ik tot nu toe heb getest! Psst.. Alle luiers op een rijtje zien? Lees dan mijn luiertest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.