Een kijkje in de kledingkast van baby 2

Misschien wel het leukste van alle voorbereidingen, de babykast vol maken. En ja, dat kan ik goed ­čÖé

Veel neutraal

Grappig genoeg heb ik heel veel neutraal geshopt de afgelopen tijd. Gewoon omdat ik die setjes gewoon supermooi vind. Dit lichtblauwe pakje van de Zara hieronder had ik al gekocht voordat ik wist dat het een jongen zou worden. Ik vond het voor een meisje ook prima. Wat dat betreft ben ik niet zo blauw/roze. Ik ga voor comfortabel en cute. Mijn baby zou nooit onhandige jasjes of oncomfortabele spijkerbroekjes aankrijgen. Het belangrijkst vind ik dat het lekker zacht en warm is.

Zelf gemaakt

De pakjes hieronder zijn zelfgemaakt en daar ben ik best wel heel erg trots op. Ik heb in het verleden wel eens wat gemaakt maar toen we met corona massaal binnen moesten zitten heb ik het weer opgepakt. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en hoop dat ik in mijn verlof tijd en zin kan vinden om nog wat setjes te maken. Het enige waar ik moeite mee heb is om neutrale shirtjes en truitjes te vinden die er bij passen. Dus als je tips hebt dan hoor ik het graag ­čśë

Geboortepakje

Ik ben er over uit. Het linker pakje hieronder wordt het geboortepakje. Het pakje heb ik gekocht na de 12 weken echo bij de Prenatal. Het unisex pakje is zo heerlijk zacht. Ik hoop dat de baby zich hier de eerste dag comfortabel in voelt. Voelt gewoon een beetje echt nu haha. Misschien dat ik dit pakje ook nog wel in een andere kleur koop. Ik vind deze groene ook zo mooi.

Er is meer..

Dit is niet alles, maar wel het mooiste wat er nu in de kast ligt. Zo heb ik nog best wel mooie pakjes liggen van Gijs. Ik ben ook van plan om nog een keer te shoppen. Het nadeel is dat er nu alleen zomerkleren liggen, terwijl ik toch echt een herfstbaby krijg. Alles is korte mouw of van die dunne stof. Ik wil graag dat mijn baby er lekker warm bij ligt.

1 Comment

  1. Leuke kleertjes! Wij wisten het geslacht niet dus sowieso veel unisex. Leuk dat je ook zelf kleding maakt!
    Ik had met shoppen juist dat er veel winterkleding in de winkel hing terwijl ik een zomerbaby kreeg. En overal vond ik alleen leuke rompers met lange mouwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.