De geboorte van je kind organiseren? Dat kan ook online!

Tegenwoordig kan je alles online en met de huidige sanitaire crisis wil je ook geen risico’s nemen en je zwangere vrouw of je kind in contact laten komen met het coronavirus. Toch wil je dit moment niet zomaar voorbij laten gaan, dus maak je er maar beter een virtueel avontuur van. Weet je niet goed hoe je daaraan kan beginnen? Hieronder enkele tips. 

Gender reveal 

Nodig je vrienden en familie uit via een online platform zoals Zoom of Google Meet. Versier heel je woonkamer en vraag aan je gasten om dat ook te doen. Op die manier zitten jullie allemaal direct in de feeststemming. Om je gasten te laten weten wat het geslacht is van je kindje kan je leuke spelletjes in elkaar steken. Laat ze bijvoorbeeld verschillende puzzels oplossen, waarbij de uiteindelijke code het geslacht van je baby onthult. Als je de datum op tijd laat weten, kan je een gender reveal party pakket afleveren bij je vrienden en familie, waar alles in zit wat ze nodig hebben om er een supergezellige middag of avond van te maken.

De klassiekers zoals een cake met roze of blauwe vulling of een zwarte ballon met confetti kunnen natuurlijk ook nog steeds. Het leuke aan de online omgeving is dat je een schermopname kan maken van de reactie van je gasten als je het geslacht bekend maakt. Zo heb je achteraf nog een leuke herinnering. 

Zelf je geboortekaartje ontwerpen

Enkele maanden voor de geboorte van je kindje kan je al eens beginnen nadenken over  het ideale geboortekaartje. Ook geboortekaartjes maken kan perfect online. Je kan je geboortekaartje helemaal aanpassen aan je eigen wensen zonder dat je de deur uit moet. Verschillende kleuren, een speciale vorm, een uniek lettertype? Het kan allemaal!

Heb je al andere kinderen? Er zijn zelfs verschillende ontwerpen speciaal voor een broertje of zusje. Je kan bijvoorbeeld een tekening van een grote broer of zus toevoegen of een leuk tekstje om het nieuwe kindje te verwelkomen in je familie. Zo betrek je het hele gezin bij de geboorte van je baby. 

Alternatieven voor doopsuiker 

Wil je graag iets anders geven dan de traditionele doopsuiker? Dan kan je bijvoorbeeld gaan voor badzout of kaarsjes. Ook hier heb je al veel opties in, zo kan je de kleur, vorm van de flesjes en zelfs de geur van je doopsuiker kiezen. Het ziet er even schattig uit en je geeft er je eigen twist aan. Heb je bloemen gekozen voor op je geboortekaartje? Dan kan je dit laten terugkomen in je doopsuiker. Gedroogde bloemetjes blijven heel lang mooi en zijn heel populair.Je kan deze bijzondere doopsuiker online bestellen, zodat je rustig alle opties kan bekijken, wat ervoor zorgt dat je geen druk voelt om direct een beslissing te nemen in tegenstelling tot een bezoekje aan de babywinkel. Sla je voorkeuren op en bekijk het een paar dagen later nog eens, wie weet is je favoriet dan helemaal anders. Op die manier vind je de doopsuiker die helemaal bij je kindje past.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.