Cadeautip: Sieraden voor de hele familie

Want sieraden is bijna altijd een goed cadeau. Ik geef je ideeën en tips voor papa, mama, kinderen en de rest van de familie. Time to shine!

Bling bling voor iedereen

O ja, de feestdagen komen er weer aan. Het moment om een goed cadeau te zoeken en uiteindelijk ook te vinden natuurlijk. Vaak denken we vooral aan vrouwen als het gaat om sieraden. Maar het mooie is dat het voor iedereen kan. Juist voor de feestdagen of feestjes of juist voor gewoon doordeweeks. Een goed sieraad koop je voor het leven. Als symbool als een trouwring die symbool staat als eeuwigdurende verbondenheid. Een bedelarmband als herinnering aan bijzondere mijlpalen of een ketting als herinnering aan de vriendschap van de gever. Natuurlijk hoeven sieraden niet allemaal met grote emotionele waarde gedragen geworden. Soms ook gewoon omdat je er blij van wordt of omdat je het mooi vindt. Reden genoeg toch?

Zilver voor het leven

Zelf draag ik àltijd sieraden. Mijn trouwring is zo’n sieraad dat nooit af gaat. Ja, bij het douchen. Ik ben als de dood dat de ring in de afvoer verdwijnt. Maar die heeft zoals je begrijpt een emotionele waarde voor mij. Naast dat draag ik altijd een bedelarmbandje met 2 kleine bedeltjes met daarop de namen van mijn zoontjes. Het is een heel minimalistisch armbandje dat gewoon nooit afgaat. Daarnaast wissel ik met oorbellen. Ik heb geïnvesteerd in een aantal mooie exemplaren van zilver die ik graag draag. Voordat ik kinderen had droeg ik hangertjes. Nu ik kinderen heb met grijpgrage handjes draag ik liever knopjes.

Sieraden voor de hele familie

Voor vrouwen is sieraden kopen meestal niet zo lastig. Zelf koos ik een zogenoemde mama ketting. Ik ben er zo blij mee want nu kan ik mijn jongens ook om mijn hals dragen. Denk ook eens aan een ketting of armband met bijvoorbeeld een geboortesteen of initialen. Meiden maak je vaak blij met kinderoorbellen. Ga voor een hippe eenhoorn of flamingo. De mannen worden vaak heel blij van een leren armband of manchetknopen. Oftewel, voor de hele familie wel iets te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.