Washok.nl – Wassen in Stijl

Iedereen heeft wel een beetje een haat-liefde verhouding met de was. Het is heerlijk om die schone was weer op de lijn te zien hangen maar waarom houdt het toch nooit een keer op! Van washok.nl kreeg ik een pakket met artikelen van The Laundry Story om te reviewen en dat maakte voor even mijn wasdag goed.

Kleine wasjes, grote wasjes

Van washok.nl kreeg ik me toch een mooi pakket met wasmiddel, wasparfums en leuke extraatjes. Nu is wassen weer een feest. Ahum.. Liegt ze. Nee sorry, sorteren, wassen, ophangen, vouwen, strijken, opruimen en dat zo ongeveer 365 dagen in het jaar. Nee het is een ellende en het blijft een ellende. Al was het wel voor héél even een iets minder grote ellende. Het is een beetje als die keer dat mijn man zo’n Window Karcher kocht. Die dag heb ik alle ramen van binnen en buiten gewassen. Ik geef ook gelijk toe dat ik niet zo heel goed ben in de was doen. Ik gooi verkeerde kleuren bij elkaar in, ik draai het verkeerde programma of gooide ik vorige week nog mijn rode pantoffels bij de handdoeken in zodat alles rood werd. Nou ja, punt is duidelijk. Ik deed dus de was met iets van een ‘sparkle’ in mijn ogen.

Washok.nl
Pin mij!

Review waspakket van washok.nl

Het pakket dat ik had ontvangen bevatte 3 wasmiddelen van het merk The Laundry Story, voor de witte was, bonte was en voor een ‘extra hygiëne’ was. Ik gok dat je die laatste het best toe kunt passen bij handdoeken, vaatdoekjes en dat soort dingen. Daarnaast kreeg ik nog 4 wasparfums; witte musk, beachy breaze, crystal en water lily ook van het merk The Laundry Story. Zelf heb ik nog nooit wasparfum gekocht of geprobeerd. Ik ben altijd héél voorzichtig met parfums ivm allergieën van mijn zoons. De wasjes die ik met deze middelen heb gedraaid heb ik dan ook alleen maar met kleding gewassen van mijn man of van mijzelf. Een scheutje wasmiddel met een klein drupje wasparfum. Dit laatste zorgt voor een unieke heerlijke geur aan de was.

En wauw wat rook het heeeeerlijk toen ik de was uit de machine haalde. Nu gebruik ik normaal ook met een merk waar niks geen geur aan zit dus dan is dit wel even wat anders. Heerlijk! Die avond sliepen we onder ons dekbedovertrek gewassen met het wasmiddel ‘bonte was’ en de wasgeur ‘beachy breaze’. Ik kreeg er wel een beetje zo’n hotelgevoel van. Dit wasmiddel is voor de liefhebbers van luxe!

Over washok.nl

Bij Washok.nl heb je een uitgebreid assortiment in alles wat maar met wassen te maken heeft. En ja inderdaad allerlei wasmiddel. Van de wasmiddel hierboven tot een eco-lijn tot marseille zeepvlokken. Die laatste is zeer geschikt voor de gevoelige, tere kinderhuid. Maar denk aan wasknijpers, wasmanden, wasverzachters en cadeaupakketten. Kijk vooral zelf maar even. Je krijgt echt spontaan zin om je washok opnieuw in te richten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.