Mijn ervaring met Koopjesaap

klei-koopjesaap

Ken je Koopjesaap al? Met goedkope hebbedingetjes? Ik mocht wat bestellen en vertel je over mijn ervaring met Koopjesaap. En ik kondig een leuke winactie aan.

 

klei-koopjesaap

 

Wat is Koopjesaap?

Koopjesaap is een nieuwe webshop op het gebied van.. Tja, alles eigenlijk. Denk aan kinderspulletjes maar ook zonnebrillen, sieraden en zelfs gereedschap. De artikelen zijn iets langer onderweg maar daar in tegen beloven ze de goedkoopste te zijn. Ik kan me bijvoorbeeld best voorstellen dat als je uitdeelcadeautjes zoekt dat dit een handige

site is. Maar dat laat ik gewoon aan jou over, kijk zelf maar even op koopjesaap.nl.

 

Mijn ervaring met Koopjesaap.nl

Toen ik werd gevraagd om iets te bestellen was ik wel even aan het twijfelen hoor. Ik vind namelijk zo’n opblaaszwaan als hierboven ook supervet. Maar ja, wanneer zwem ik nou? Ik wilde dus iets voor Gijs aanschaffen. En aangezien ik een klein knutselkontje heb is was die keus vrij snel gemaakt. Deze klei moest er komen. Ik was ‘gewaarschuwd’ voor de iets langere levertijd. Maar binnen een week was het artikel er al. Nu zou dit natuurlijk een uitzondering kunnen zijn. Maar dat vind ik best snel hoor.

 

Bevalt de klei?

Je begrijpt dat toen meneer op de hoogte was van klei dat er daadwerkelijk gekleid moest worden. Gelukkig was het weer goed (dat gesmeer wil ik liever buiten dan binnen) en gingen we kleien. Ik moet eerlijk zeggen dat het meer een soort kneedschuim is dan klei. Niet dat het daarom minder leuk is hoor maar het is zeker anders. Toen ik er balletjes van maakte en er eentje op de grond viel stuiterde hij gewoon weg haha. Je begrijpt dat er toen een nieuw spel geboren was :p  Weet je? Verwacht geen klei wat maandenlang goed blijft. Daar is de prijs ook naar. Maar het is zeker leuk om een paar keer meer te spelen.

 

klei-koopjesaap

 

Win

Heb jij nou ook zo’n knutselkontje in huis? Houd dan vanavond mijn Facebookpagina in de gaten. Daar geef ik in samenwerking met Koopjesaap zo’n leuk setje klei weg.

 

 

* Dit artikel bevat betaalde content

 

1 Comment

  1. Leuk die zooi van AliExpress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.