Kleuterbios: Buurman en Buurman in Kinepolis Emmen

kinepolis-emmen-kleuterbios

Ik heb vorige week zo’n leuke middag gehad in Kinepolis Emmen met Gijs. Ze organiseerden daar een ‘kleuterbios’ met de nieuwe film van Buurman en Buurman.

kinepolis-emmen-kleuterbios

 

Kleuterbios

Een tijdje geleden kreeg ik in mijn mailbox het berichtje dat er in Kinepolis Emmen een kleuterbios zou zijn met de film ‘Buurman en Buurman hebben een nieuw huis’. Nou, dat wilden wij met onze eigen ogen bekijken. Tijdens deze film is het licht nog een beetje aan en het geluid niet zo hard. Er zouden ook wat activiteiten zijn voor de kleintjes. Mijn kleine klussertje en ik wilden dat wel meemaken.

 

kinepolis-emmen-kleuterbios

 

Naar de bios

Tegen 10 uur werden we verwacht. Wil je wel geloven dat wij hiervoor gewoon de wekker moesten zetten? Sterker nog, we kwamen bijna te laat ook nog. Ben ik de enige mama wiens kind tot een uurtje of 8 slaapt? Blijkbaar wel want toen wij met een half verslapen hoofd aankwamen was iedereen al lekker aan het spelen.

 

 

Bij binnenkomst kregen de kleintjes een bekertje ranja en een spekkie en konden ze aan een tafel kleuren en tekenen. Ook was er hamertje tik voor de iets grotere kindertjes. Ik vond het echt goed georganiseerd en het wachten werd op deze manier leuk ingevuld.

 

kinepolis-emmen-kleuterbios

 

Buurman en Buurman hebben een nieuw huis

Je kent Buurman en Buurman? Ze hebben een nieuw huis en daar gaan ze natuurlijk lekker in klussen en knutselen. Je begrijpt dat van alles misgaat en dat is natuurlijk ontzettend grappig!

 

kinepolis-emmen-kleuterbios

 

Hoe was het?

Ik vond het echt ontzettend leuk en Gijs ook. Ze hebben het echt leuk georganiseerd voor de kleintjes met een springkussen, knutseltafel en wat lekkers. Ook al is de film maar 50 minuten lang toch heeft de film een pauze van 10 minuten. Slimme zet denk ik zelf! De kinderen kunnen even naar de wc en de benen strekken. Wij zijn fan!

 

 

* De kaartjes van deze film zijn aangeboden door Kinepolis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.