Looking back: januari

januari

Ik wil graag iets nieuws doen in 2018. Ik geef jullie elke maand een maandoverzicht met mijn belevenissen. De maand januari was druk en veel, niet mijn beste maand..

 

januari

 

Januari

 

Vakantie & werken

Begin januari heb ik nog vakantie. Die vakantie staat echt in het teken van klussen in onze kluswoning. Van rusten komt niet veel. Als ik dan ook weer aan het werk moet valt me dat zwaar. De balans is weg en ook met Gijs loopt het niet lekker. Ik vraag voor 1 middag ouderschapsverlof op en ik kan 1 extra middag vrij krijgen. Zo fijn <3 Ik hoop dat de balans weer snel volgt.

 

boertje-stieren

 

Knutsel de frutsel

Gijs is op het moment echt gek op knutselen. Verven, stempelen, we bakken koekjes maar kleien is echt favoriet. Stiekem vind ik dat wel heel erg leuk. Lekker knus aan de keukentafel zitten freubelen. Kopje thee en een koekje erbij. Perfect. Elke vrije dag knutselen we wel even.

 

 

Ziek

Ja hoor, het was weer eens zo ver. Ik was weer eens ziek. Het begon in het weekend van zaterdag op zondag. ’s Nachts werd ik opeens ziek. Misselijk, rillingen, koud, spierpijn. Flinke griep dus! Ik lag 3 dagen op de bank en toen ging het wel weer. Maar nu ben ik zelfs nog verkouden en niet helemaal fit. Het is echt een hardnekkig griepje.

 

ziek

 

Gezelligheid

Ik wilde deze maand echt wat meer tijd met Gijs besteden. Aan het eind van de maand zijn we naar een binnenspeeltuin geweest in Coevorden. Dat was ontzettend gezellig en we hebben een leuke middag gehad. Ik ben van plan om nog een uitgebreid review te schrijven.

 

 

Eigenlijk hè was dit helemaal niet zo’n geweldige maand. Ik moest veel klussen en ben er eerlijk gezegd wel klaar mee. Ik wil heel graag dat ons huisje klaar is maar dat duurt nog een paar weken. Nog even doorzetten en ik ga toch proberen februari tot een topmaand te maken. Hopelijk de maand waarin we ons huisje af hebben gemaakt.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.