Wat zijn de voordelen van fillers?

voordelen-fillers

Heb jij de wens om een cosmetische behandeling uit te voeren? Het kan de manier zijn om ervoor te zorgen dat jij er jonger en gezonder uit gaat zien. Een van de manieren die je kan toepassen bij een cosmetische behandeling is de keuze voor fillers. Een filler is gemaakt van een soort gel die in de huid wordt gespoten, hierdoor krijg je vollere lippen dan voorheen. Indien je dunne of beschadigde lippen hebt dan is een behandeling met fillers wellicht een goede oplossing voor jou. Dit is een van de vele voordelen die een behandeling met fillers biedt, je gaat er op uiterlijk gebied op vooruit. 

Jukbeenderen accentueren met fillers

Naast de mogelijkheid om je lippen op te vullen, kun je tevens gebruik maken van een filler met als doel om jukbeenderen te accentueren. Dit betekent dat de jukbeenderen een hogere en zichtbare plaats in jouw gezicht krijgen. Hierdoor zul je een erg jonge uitstraling hebben als je mensen voor het eerst ontmoet. De behandeling bij Betan Clinics is verder pijnloos en is sprake van een zichtbaar effect door de fillers. Na een periode van 72 uur zie je meestal wat het effect is geweest van de filler. 

Geen gevaar voor de gezondheid

Een filler is niet gevaarlijk voor de gezondheid. De professionals die de behandeling uitvoeren zijn namelijk gebonden aan bepaalde wettelijke regels en voorschriften gericht op het waarborgen van de veiligheid. Laat je bij een cosmetische behandeling daarom altijd behandelen door een professioneel, om te voorkomen dat er fouten met grote consequenties worden gemaakt. 

Hyaluronzuur fillers

Fillers bestaan uit hyaluronzuur. Dit is een stof die door het lichaam zelf geproduceerd wordt en daarmee een natuurlijk product is. Het aanbrengen van een filler heeft verder geen geïrriteerd gevoel op de huid als gevolg. Verder is het grote voordeel van deze stof dat het niet permanent is, na verloop van tijd zal jouw lichaam deze stof afbreken. Na afloop van een cosmetische behandeling zit je dus niet permanent vast aan de resultaten van de behandeling. 

Goed voor je huid

De fillers zijn ten slotte goed voor de huid, aangezien er stoffen in de fillers zitten die de productie van elastine kunnen stimuleren. Hierdoor blijf je langer stralend en er jonger uitzien, zoals het geval was toen je twintig was. Een filler heeft dus tevens een indirect effect op de huid, waarbij geldt dat dit effect bijzonder gewenst is gezien het positieve effect op de huid. 

Keuze voor een filler

Op basis van de informatie kun je concluderen dat een filler al snel een gewenst resultaat op de huid kan bereiken. Je ziet er namelijk jonger en frisser uit dan voorheen, door het plaatsen van een filler bij de lippen of bij de jukbeenderen. Daarnaast heeft een filler geen ongezond effect op de huid, door de natuurlijke stof die in een filler voorkomt. Als je besluit om te kiezen voor een filler is het belangrijk om voorafgaand de prijzen goed te bestuderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.