Waarom ik hou van Ella’s Kitchen

Waarom ik hou van Ella’s Kitchen

Ken je Ella’s Kitchen? Dat leuke merk met hapjes, snacks en meer voor baby’s en peuters? Ik vertel je over de kleine foodies club, een leuke winactie en ik laat je zien welk lekkernijtje binnenkort in de schappen komt.

Ella’s Kitchen

Regelmatig neem ik een knijpzakje mee van Ella’s Kitchen mee van de winkel. Gijs vindt dat zo lekker en ik vind het makkelijk als we een dagje weg gaan. De producten van Ella’s kitchen zijn 100% biologisch, er zitten geen toegevoegde suikers en zout in en ze zijn gewoon errug lekker. Het voordeel van de producten vind ik dat ze makkelijk zijn. Je koopt ze en je kunt ze je kindje gelijk geven. En je kunt er op vertrouwen dat er geen rommel in zit, wel zo fijn ūüėČ

Kleine Foodies Club

Nu hebben ze van Ella’s Kitchen iets nieuws namelijk de¬†‘Kleine Foodies Club’. Als je je kindje¬†hier¬†gratis inschrijft¬†dan krijg je een superleuk pakketje thuisgestuurd. Ella’s Kitchen wil graag helpen bij het aanleren van een goed en gezond eetpatroon. Je krijgt een leuk slabbetje, een boekje met informatie en recepten, leuke fotomaterialen om je foto op te pimpen en een lekker knijpzakje. Meld jij je aan? Ik heb het al gedaan ūüôā¬†

Apple Cinnamon Crumble

Wij mochten een nieuw product¬†uitproberen¬†van Ella’s Kitchen. Het heet:¬†‘apple cinnamon crumble’. Dit lekkernijtje bevat maar 4 ingredi√ęnten. Appel, melk, haver en kaneel. Ik heb het zelf even geproefd en en heeft iets weg van appeltaart. Lekker als toetje of als tussendoortje.¬†Binnenkort is het verkrijgbaar, de supermarkt maar even in de gaten houden dus ūüėȬ†¬†

 

 

Gijs’ favorites

Er zijn een paar producten waar Gijs echt heel erg gek op is. Zo is deze yoghurt Griekse stijl echt favoriet en loopt Gijs te gillen om de knijpzakjes als ik ze tevoorschijn haal. 

 

Deze post heeft 2 reacties

  1. Mijn zoontje van bijna twee is er ook helemaal weg van! Hij krijgt van oma altijd 1 als ze bij ons komt

  2. Geweldig ik leer het mijn kind ook al aan om blij te worden van de knijpzakjes wanneer we boodschappen doen. Ze is nu net 14 maanden. Zo krijgt ze toch de extra vocht binnen en het is gezond.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu