Een jarige in de familie? 3 tips voor een persoonlijk cadeau

Er is er één jarig, hoera! En niet zomaar iemand, maar iemand waarmee je al jaren op deze mooie wereld bent. Waar je hoogstwaarschijnlijk al heel wat mooie herinneringen mee hebt mogen delen. Reden genoeg om de jarige job in de familie eens flink in het zonnetje te zetten! En hoe doe je dat nu beter door een persoonlijk cadeau te geven? Een mooie manier om te laten weten dat je diegene echt waardeert! We geven je graag wat tips voor het perfecte cadeau. Lees je mee?

Denk na over de hobby’s

Een persoonlijk geschenk is een geweldige manier om je geliefden te laten zien hoeveel je om ze geeft. Ten eerste, denk aan de interesses en hobby’s van de jarige job. Wat zijn hun favoriete kleuren, films of boeken? Je kunt deze aanwijzingen gebruiken om een geschenk te kiezen dat helemaal bij zijn of haar unieke stijl past. Wil je graag wel wat geven, maar weet je niet precies welke kleur of formaat? Je kunt ook een giftcard bestellen waarbij de ontvanger zelf een presentje kan uitzoeken.

Geef het een persoonlijk tintje

Bedenk vervolgens hoe je er zelf een persoonlijk tintje aan kunt geven. Geef je bijvoorbeeld een fotolijstje, doe er dan een handgeschreven briefje bij. Niets is persoonlijker dan dat. Het laat zien dat je over het cadeau hebt nagedacht en kan een extra gevoel van waardering geven. Of je nu een digitale cadeaukaart of een handmade cadeau geeft, een handgeschreven briefje is altijd een goed idee! Als je de jarige job in je familie goed kent, dan kun je ook kiezen voor een uniek cadeau, zoals kaartjes voor hun favoriete concert of een gaaf kookboek.

Vergeet de verpakking niet

Vergeet tenslotte de verpakking niet! Een mooie finishing touch kan zelfs het eenvoudigste cadeau extra speciaal doen aanvoelen. Vaak besteden we onze tijd aan het vinden van een mooi geschenk, maar vergeten vervolgens om deze zorgvuldig in te pakken. Binnen no-time pakken we het slordig in of hebben we niet eens inpakpapier – een oude krant wellicht? Of je nu kiest voor feestelijk papier of een mooi lint, als je de tijd neemt om je geschenk met zorg in te pakken, laat je de jarige job zien hoeveel ze voor je betekenen. We wensen je een mooie feestelijke tijd met familie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.