Dit zijn de 4 voordelen van een regendouche in je badkamer

Ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe douche voor in je badkamer? In de huidige trends valt één soort douche uiteraard direct op: de regendouche. De regendouche is populair en dat is niet geheel zonder reden. Indien je een regendouche in je badkamer hebt, geniet je van talloze voordelen.

Voordeel 1: prachtige uitstraling

Veel mensen zijn het er mee eens: een regendouche brengt een prachtige uitstraling met zich mee. Dit is te danken aan de douchekop zelf, maar ook aan de douchecabine. Het leuke hierbij is dat je uit veel soorten douchecabines kunt kiezen.

In principe kun je een regendouche prima met een douchedeur, douchecabine of douchewand combineren. De straal komt vanuit de regendouche loodrecht naar beneden, waardoor er van al te veel gespetter geen sprake is.

Wil je het echter helemaal luxe en goed doen? Dan is het aan te raden om voor een regendouche met een inloopdouche te kiezen. Je loopt hierbij je douche in, waarna je onder de heerlijke straal van de regendouchekop komt te staan. Vanaf dat moment begint het echte genieten. Zoals je je ongetwijfeld al voor kunt stellen, brengt zo’n inloopdouche al helemaal een fraaie uitstraling met zich mee.

Voordeel 2: overheerlijke waterstraal

De belangrijkste reden dat veel huishoudens voor een regendouche kiezen, is het heerlijke gevoel. Als je onder een regendouche staat, heb je het gevoel dat je in een warme regenbui terecht bent gekomen. De waterstraal valt heerlijk op je hoofd en op je schouders en voelt heerlijk warm aan. Het zal nog lastig worden om hier elke keer weer onder vandaan te moeten komen!

Voordeel 3: in veel varianten te verkrijgen

Een ander voordeel is dat je een regendouche in veel varianten kunt kopen. Je hebt de keuze uit allerlei stijlen, kleuren en afmetingen. Wil je bijvoorbeeld een relatief compacte regendouchekop? Dat is mogelijk. Je kunt echter ook voor een regendouchekop met een flinke diameter kiezen. De keuze is volledig aan jou!

Uiteraard brengt dit ook een nadeel met zich mee: je kunt last van keuzestress krijgen. Denk daarom op voorhand goed na wat voor regendouche je wilt kopen.

Voordeel 4: relatief voordelig

Dat een regendouche steeds populairder is geworden, is terug te zien in de prijskaartjes. De huidige regendouches zijn namelijk relatief betaalbaar geworden. Voor een paar tientjes kun je al een prima regendouche aanschaffen. Koop deze regendouche wel altijd bij een specialist, zodat je van een prima kwaliteit uit kunt gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.