En opeens ben je groot

rockwood-kinderbedden

Ik betrap me er op dat ik je soms nog een peuter noem, maar dat ben je echt niet meer.

Where’s my baby

Ik vind tijd zoiets vreemd. Het was gister dat je in mijn armen werd gelegd als klein frummeltje maar als ik me bedenk hoe het leven zonder jou was moet ik heel hard nadenken. Vooral leeg en stil vond ik het. Hoe het kan weet ik niet maar ondertussen ben je al weer 4 en half jaar oud. Ondanks dat je een ukkie bent ben je al zo groot. Mijn man en ik liggen soms in een deuk om jou. De eerste speelafspraakjes zijn al geweest, je mocht al naar een kinderfeestje en elke dag sta je te springen om naar school te gaan. Kind, je wordt zo groot.

Je bent zo leuk

Ondanks dat het soms even slikken is vind ik het ook wel weer ontzettend leuk met een steeds groter wordend kind. Je wordt steeds zelfstandiger, hoeft niet meer te huilen als ik weg ga (soms juicht ie zelfs) en je vindt meisjesdingen stom. Echt een kleuter. Groter worden is echt oké, maar zullen we afspreken dat we het rustig aan doen? Zodat mama ook een beetje kan wennen?

Rockwood kinderbedden

Nog zoiets. Van ledikant naar peuterbed, nu naar een groot jongensbed. Wij mochten een bed uitzoeken bij Rockwood kinderbedden. Rockwood staat bekend om zijn kwaliteitsproducten. Geen MDF of spaanplaat maar 100% echt hout. Een bed wat een leven lang mee gaat. Wij kozen voor het Kinderbed Tim Naturel. Ik vond dit bed zo mooi omdat er mooie grote lades onder zitten voor knuffels en dekens en er nog een laag hekje aan zit voor toch nog een beetje dat veilige gevoel. Volgens de monteur is het hekje makkelijk weg te halen mocht dit nodig zijn.

Kinderbed-tim-naturel-rockwood

Nu ben ik groot!

Vind je het filmpje niet ontzettend leuk geworden? Eerste keer dat ik zoiets heb gedaan. Ben er wel een beetje trots op 😉 Je kunt zelf het bed makkelijk monteren of gebruik maken van een monteur. Dat laatste is echt wel héél handig hoor. Binnen no-time staat het bed in elkaar. Gijs was ontzettend blij met zijn bed. Riep de hele tijd: ‘Dat kleine bedje was voor baby’s hè? Nu ben ik groot.’ Ja lieverd, je bent heel groot. Maar altijd mijn kleine ventje toch?

rockwood-kinderbedden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.