Drenthe

Kinderkookfestival in Emmen

Ik neem je mee naar afgelopen zondag op het kinderkookfestival in Emmen. Het was warm, nee heet! En het was gezellig, heel gezellig! Benieuwd hoe het daar was? 

Wat deed ik daar?

Ik was daar niet zomaar, ik ging namelijk mijn zwager helpen van Bij Sib bites en Grill. Ondertussen heb ik ook wat rondgelopen en heb ik veel foto’s gemaakt. Oja, had ik al gezegd dat ik een nieuwe camera heb? Wat een prachtding! Alle foto’s die je tegenkomt zijn van mijzelf en heb ik met die camera gemaakt. Ik ben zo blij met dat ding 🙂 

Uit de omgeving van Emmen waren meerdere horecazaken met een kraampje. Dat kraampje en daar gingen ze met de kinderen koken. Dat was echt ontzettend leuk! Er waren pannenkoeken, ijsjes, stroopwafels, fruitspiesjes en nog véél meer! Ook was er leuke muziek, kinderen konden bellen blazen en spelen in een waterkeuken. De sfeer wat erg gezellig en gemoedelijk. Erg leuk! 

Bloody hot!

Het was wel erg heet! Niet normaal! Als jij wel eens in het vernieuwde centrum bent geweest weet je dat daar veel water is. Hoe heerlijk is het om daar lekker in te spelen. Het was echt ontzettend leuk om te zien hoe al die kindjes in het water aan het spelen waren. Binnenkort wil ik wat uitgebreider in gaan op gratis uitjes in Zuid-Oost Drenthe en dan komt het raadhuisplein ook zeker voorbij. 

 

Aanrader? 

Absoluut! Ik denk dat ik volgend jaar zelf naar dit kinderkookfestival in Emmen ga met Gijs. Ik vond het zelf een ontzettend leuk festival. Het is goed georganiseerd en er is een fijne sfeer en het is gewoonweg héél erg leuk! Tot volgend jaar!

Deze foto’s zijn eigendom van Elkeblogt. Voor het gebruiken van deze foto’s wil ik je vragen om contact met mij op te nemen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.