Drenthe

fotoblog: naar de bieb

Laatst vroeg iemand of ik niet een blogje kon schrijven over de bieb. Dat vond ik eigenlijk wel leuk om te doen dus neem ik jullie mee naar de bibliotheek in Klazienaveen.

 

Ik ben al zo ongeveer mijn hele leven lid van de bibliotheek in Klazienaveen en toen Gijs is geboren heb ik hem ook gelijk lid gemaakt. Dan kan gewoon gratis, wist je dat? In het begin leende ik vooral van die knisperboekjes, voelboekjes en boxhangers bij de bieb voor Gijs maar nu gaan we voor de ‘big boy books’.

Omdat we heel dicht bij de bieb wonen ga ik vaak lopend of op de fiets. Vandaag was de duwfiets van Little Tikes aan de beurt. Oja, sorry voor de verschrikkelijke kledingcombinatie. We waren die ochtend naar balorig geweest en Gijs had dus een joggingpakje aan. Ook zat zijn ‘goede’ jas in de was en moest hij dit lelijke ding aan.

 

Dan is het tijd om boeken voor mij te gaan zoeken en dat is altijd een gedoetje. Gijs moet mee want ik wil hem niet alleen in dat speelgedeelte laten, daar heb ik namelijk geen zicht op. Sinds hij kan lopen ben ik eigenlijk de hele tijd bezig om achter hem aan te vangen. Maar het valt mee vandaag. Hij blijft een beetje om mij heen lopen en ik gris snel wat boekjes mee. 

Gijs wordt drammerig en we gaan lekker naar huis. Eenmaal thuis worden de boekjes uitgebreid bestudeerd en is het boekje van Kikker gelijk favoriet!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.