10 tips om je huis gezellig te maken met Sinterklaas

Jaaa, het is weer tijd voor Sinterklaas. Ik hou er van. Wil je graag je huis gezellig maken zonder dat het gelijk een knutselschuur lijkt? Ik geef je 10 handige en leuke tips.

 

10 tips voor een gezellig huis in sinterklaassferen

  1. Sint in stolp

Ik heb zelf ook zo’n stolp, ik heb er nu een cactusplantje in maar zo’n schattig bootje is toch ook erg leuk?

 

@nienke19833 hij is gelukt 👌🏼 thanks voor de tip #diy #pakjesboot #knutselen #sinterklaas #sint #5december #hemanederland

60 Likes, 11 Comments – – – Linda– (@lindaarends) on Instagram: “@nienke19833 hij is gelukt 👌🏼 thanks voor de tip #diy #pakjesboot #knutselen #sinterklaas #sint…”

2. Kaarsjes op tafel

Gewoon gezellig. Ik hou van kaarsjes.

No Title

No Description

3. Sinterklaas op het krijtbord (door mij gemaakt)

Ik heb zo’n leuk steigerhouten bureautje voor Gijs met krijtbord. Zo heb ik een leuk hoekje voor hem gemaakt. Leuk toch?

krijtbord sinterklaas

4. Huisjes voor op het raam

Als je nou liever geen geld uit wilt geven aan dat soort raamstickers maar wel graag van die gezellige huisjes op je ramen wilt dan kun je altijd dit nog doen. Makkelijk te maken en het lijkt zo ontzettend gezellig.

Ik heb de stickers op de ramen geplakt en het ziet er gewoon zo gezellig uit.

No Title

No Description

5. Sinterklaaskrans

Volgens mij kun  je bij de Action van die basiskransen kopen. Met een lijmpistool en wat stro, takjes en wortelen kom je een heel eind. Voor een paar euro heb je dus zo’n leuke deurhanger.

 

No Title

No Description

6. Krijttekening op het raam

Wil je liever geen plakhuisjes op de ramen dan kun je ook altijd nog met een krijtstift huisjes tekenen op de ramen. Tip van flip: Print de tekening uit, plak hem op de buitenkant van het raam en teken hem vervolgens met de stift over.

 

No Title

No Description

7. Kaarsjes op tafel

Je hebt vast nog wel ergens zo’n olvaritpotje of jampotje liggen. Met zwart papier teken je een silhouet en plak je hem erop. Easy peasy toch?

No Title

No Description

8. Letterbanner of Lightbox in Sintstijl 

Ik heb beide. Ik vind ze zo leuk staan in huis. Mijn lightbox is alleen in A5-formaat, dat is wel klein. Maar je kunt er zulke leuke dingen mee doen.

No Title

No Description

9. Krans van pepernoten

Deze is ook leuk! Zoals ik dus al zei koop je zo’n basiskrans bij de Action. Even plakken (en ondertussen snoepen) en klaar is kezie.

No Title

No Description

10. Pakjes

Ziet er ook gezellig uit toch?

No Title

No Description

Ook lezen? –> Hoe wij vroeger pakjesavond vierden

 

* De links in dit artikel zijn affiliate links. Dit betekent dat als jij op een link klikt en iets besteld ik een percentage krijg. Voor jou heeft het geen nadelen voor mij wel voordelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.