Baby, Review

Review: papfles Difrax XL

Ik had het al een tijdje geleden gezien in de winkel, dat leek me handig! Een Difrax papfles XL. Dus een tijdje geleden heb ik er eentje gekocht voor €14.99 bij de Kruidvat en ik schrijf vandaag een uitgebreid review.

 

Het uiterlijk

Ik heb totaal geen ervaring met dit merk dus ik was erg benieuwd naar de Difrax papfles. Ik moet zeggen de fles ziet er erg “stylish” uit. Niet dat dat uitmaakt maar het is toch een klein pluspuntje. Er kan veel in, maar liefst 310 ml! Er zitten handvatten aan en de onderdelen zijn makkelijk in elkaar te zetten. De cijfers zijn duidelijk en de fles is hierin makkelijk te bereiden. Qua uiterlijk niks mis mee dus. 

Daar gaan we..

Flesje vullen met pap en gaan. Gijs is altijd erg hongerig dus de Difrax papfles XL werd goed ontvangen. Gijs drinkt behoorlijk gulzig maar kon er niet tegen drinken. Het drinkgat was zo groot dat hij zich verslikte en dat ik maar de fles er even heb uitgetrokken. Nu maak ik al best stevige pap maar blijkbaar heb ik het nog niet stevig genoeg gemaakt. De fles is binnen 5 minuten leeg en Gijs zijn buikje is vol. Trouwens, die foto hieronder vind ik zo ontzettend cute. Zie hem kijken 😛

 

 

Conclusie

 

pluspunten:

+ Mooi design.

+ Handvatten waardoor je kindje het makkelijk vast kan houden.

+ Grote fles.

+ Onderdelen zijn makkelijk schoon te houden.

minpunten:

– Groot drinkgat.

– Voor een fles is de prijs vrij hoog. 

Oftewel, ik ben enthousiast. Het is heel handig om zo’n fles te hebben alleen voor de pap. Alle onderdelen kun je makkelijk uit elkaar halen en schoonmaken. Toch jammer van dat grote drinkgat, dat had van mij wel iets kleiner gemogen maar ik ben absoluut positief. Kopen kan hier bij bol.com. Ken jij deze fles al? Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.