Mijn ervaring met de luiers van de Jumbo

jumbo-luiers-ervaring

Toen ik laatst in de Jumbo was viel me op dat de luiers een nieuwe verpakking hadden. Dat wilde ik wel eens testen. Ik vertel je over mijn ervaring met de luiers van de Jumbo.

jumbo-luiers-ervaring

De nieuwe luier

Ik weet nog dat ik niet zo heel erg fan was van de vorige Jumbo luiers. Ik was dus heel benieuwd of deze luiers anders waren en ook waren verbeterd. Ik had al besloten dat ik een pak wilde kopen tot dat er een actie was dat je bij een pak voeding een gratis pak luiers kreeg. Perfecte timing! Deze blije mama (want gratis) liep met een pak luiers maat 3 onder de arm naar huis. Tijd om te testen.

Leestip: De luiertest – 20+ luiers getest

De test

Ik was al vrij snel tot de conclusie gekomen dat de Jumbo luier inderdaad anders was. Mijn ervaring met deze luier was de vorige keer vooral dat de luier erg ‘papierig’ en stug was. Ook lekte deze luier door als een malle. Deze nieuwe luier was heel zacht. Dat was een goed begin. De luier rekt goed mee en ik ben tot zo ver erg positief. Maar uiteindelijk gaat het toch vooral om de vochtopname. Hij is toch een paar keer doorgelekt. Ook gewoon overdag. Aan de nacht begin ik niet eens. Dat is toch jammer.

jumbo-luier-ervaring

Prijs

Maat 1: €4,03 voor 36 luiers is 11 cent per luier
Maat 2: €4,70 voor 42 luiers is 11 cent per luier
Maat 3: €5,82 voor 48 luiers is 12 cent per luier
Maat 4: €5,37 voor 40 luiers is 13 cent per luier
Maat 4+: €9,38 voor 72 luiers is 13 cent per luier
Maat 5: €8,82 voor 64 luiers is 14 cent per luier
Maat 6: €6,05 voor 28 luiers is 22 cent per luier

Als je de prijs van deze luier vergelijkt met andere merken dan is deze luier goedkoop. Deze luier is zo’n 12/13 cent per stuk wat vergelijkbaar is met bijvoorbeeld de luier van de Lidl. Als je je bedenkt dat de Zwitsal luier rond de 30 cent per luier kost dan is dit een koopje.

Conclusie

Ik ben gematigd positief over deze luier. De prijs is goed, de luier is zacht maar toch een kans op doorlekken. Voor ’s nachts blijf ik bij mijn oude vertrouwde pamper en ook voor overdag blijf ik de luiers van de Etos. Maar wie weet is het wat voor jou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.