Flessen Naambandjes – nieuw van Goedgemerkt

In mijn tijd schreef ik met een benzinestift onderop de fles Gijs’ naam. De Flessen Naambandjes van Goedgemerkt zorgen voor een veel makkelijkere oplossing.

Maar hoe dan?

“Wil je wel even Gijs’ naam op de fles willen zetten? Anders houden we de flessen niet uit elkaar.” Deze vraag kreeg ik toen ik Gijs voor het eerst naar de opvang bracht. Ja natuurlijk wilde ik dat wel. Maar hoe dan? Met een handgeschreven sticker die niet in de vaatwasser kan? Dan maar met een benzinestift. Ja, beetje loedermoederig maar ja, ik had geen andere oplossing. Dus kreeg Gijs elke week op deze manier de fles mee naar de opvang. Ook als kind weet ik nog dat ik een Mepal beker had met onderop mijn naam geschreven. Kan dat niet een beetje makkelijker?

Flessen Naambandjes

Toen de Flessen Naambandjes van Goedgemerkt binnenkwamen dacht ik maar 1 ding, waarom hadden ze dit niet 4 jaar eerder kunnen bedenken, toen Gijs baby was. Zo simpel maar zo handig. Ik kan me voorstellen dat deze naambandjes handig zijn voor naar de opvang maar zeker ook naar de basisschool. Een degelijke manier om de naam van je kindje zichtbaar te maken op de beker of fles.

Over de Flessen Naambandjes

De Flessen Naambandjes bestel je bij Goedgemerkt per set van 2 voor €12.95. Je kunt kiezen uit 7 designs. De bandjes zijn rekbaar en passen daarom om flesjes, bekers en tuitbekers. De bandjes kunnen ook in de vaatwasser, gaan lang mee en daarom te gebruiken van baby tot schoolkind. Omdat je de bandjes er af kunt halen kun je toch makkelijk de flessen uitkoken. Bekers en flessen kunnen door meerdere kindjes gebruikt worden omdat je de flessen naambandjes kunt verwisselen.

Lijkt je dit nou ook zo handig? Ik geef vanavond via mijn Facebookpagina een setje weg. Volg alvast Goedgemerkt voor een winkans 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.