Posters voor op de kinderkamer van Gallerix

Het ene moment zijn ze nog een schattig en kunnen ze niks anders dan in hun ledikantje liggen onder de klamboe, het andere moment trekken ze het hele ding naar de gallemiezen. Luuk is geen baby meer, tijd dus voor iets nieuws aan de muur.

Neutraal als basis

Bij kinderen gaat het zo snel. Het ene moment houden ze nog van Nijntje en het andere moment moet Nijntje plaatsmaken voor stoere motors of unicorns met glitters. Bij beide jongens heb ik gekozen voor een neutrale basis. Dus een neutrale kleur op de muur en juist aankleden met accessoires zorgt ervoor dat ik makkelijk kan wisselen van thema zonder er flink veel tijd of geld in te moeten investeren. Bij Gallerix mocht ik shoppen en met een paar posters en accessoires is onze babykamer nu veranderd in een dreumes/peuterkamer.

Tip: Vind je het lastig om posters bij elkaar te zoeken? Bij de Gallery Wall Collage zie je al hoe de posters bij elkaar matchen en is het snel en makkelijk kiezen.

Kamer Luuk

Ach onze Luuk. Die had een prachtige klamboe op zijn kamer. Eerst had hij al een keer die houten hangers er af getrokken en niet veel later heeft hij die hele stang van de klamboe kapot getrokken. Da’s pech, klamboe weg. Tijd dus voor iets nieuws.

Ik wilde graag in de natuurlijke tinten blijven en zocht iets wat past bij Luuk. Rechts is nieuw en ben blij met het resultaat al mis ik de klamboe wel. De volgende items heb ik besteld:

Kamer Gijs

Gijs had al een voertuigenkamer en eigenlijk wilde hij het precies zo houden. Dat mag natuurlijk en heb ik hem 2 posters uit laten zoeken. Onderstaande matching posters zijn het geworden. Ik ben nog op zoek naar andere items om zijn voertuigenkamer te decoreren. Mocht je nog iets weten, laat het me vooral weten. De volgende items bestelde ik:

Cadeautip: Een posterkaart van de geboorteplaats is een uniek cadeau voor jong en oud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.